Α.Μπέος προς παράνομους μικροπωλητές: «Φύγετε και βγάλτε άδεια – Μ@λ@κες είναι οι άλλοι & έχουν;» (βίντεο)

“Να τα μαζέψετε και να φύγετε αν δεν έχετε άδεια. Οι άλλοι που είναι νόμιμοι δεν είναι μ@λ@κες κι εσείς οι έξυπνοι. Να πάτε να βγάλετε άδεια και μετά να ξανάρθετε” έλεγε και ξανάλεγε χθες το πρωί (25-09-2019) ο Αχιλλέας Μπέος σε παράνομους μικροπωλητές στη λαϊκή αγορά της οδού Καποδιστρίου.

Ο δήμαρχος Βόλου έκανε αιφνιδιαστική επίσκεψη, συνοδευόμενος από κλιμάκιο της Ελληνικής Αστυνομίας, της Δημοτικής Αστυνομίας και των αρμόδιων αντιδημάρχων.

Ο Αχιλλέας Μπέος περπάτησε από τη μία άκρη της λαϊκής στην οδό Γαλλίας, έως την άλλη, στην οδό Αναλήψεως, συνομιλώντας με καταναλωτές, ενώ σε πολλές περιπτώσεις έγινε δεκτός με χειροκροτήματα.

“Μπράβο δήμαρχε, επιτέλους βάλε μία τάξη” ακούστηκε να λέει μικροπωλητής, ο οποίος διέθετε νόμιμη άδεια.

Στη θέα των ελεγκτικών αρχών πολλοί παράνομοι μικροπωλητές άφησαν την πραμάτεια τους και εξαφανίστηκαν. Τα “ορφανά” αντικείμενα κατασχέθηκαν από τη δημοτική αστυνομία και θα οδηγηθούν στις αποθήκες για καταστροφή.

Ο Αχιλλέας Μπέος ξεκαθάρισε στους μικροπωλητές ότι η δημοτική αρχή ξεκινά εντατικούς ελέγχους, οπότε “κανείς δε μπορεί να ξεφύγει”.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More