Άγιος Παΐσιος: Ήταν έτοιμοι για πόλεμο… Χάριν της Παναγίας απετράπει τουρκική εισβολή κατά της Ελλάδος από τον Έβρο το 1981 (βίντεο)

Σε μια από τις επισκέψεις του Καθηγούμενου της Ιεράς Μονής Βατοπαιδίου, Γέροντας Εφραίμ, στον Άγιο Παΐσιο το 1981, ο Άγιος ήταν πολύ ανήσυχος και του εκμυστηρεύτηκε ότι πληροφορήθηκε από την Χάρις του Θεού, πως θα γινόταν πόλεμος στην Ελλάδα. Οι Τούρκοι σκόπευαν να μας επιτεθούν από τον Έβρο.

Ο ίδιος ο Άγιος Παΐσιος είχε ειδοποιήσει και μερικές οικογένειες από τον Έβρο να φύγουν και να πάνε προς το κέντρο της Ελλάδας. Όμως την πρώτη του Οκτώβρη του 1981, ο Άγιος Παΐσιος είδε την Παναγία να καλύπτει την Ελλάδα με το ωμοφόριό της και τότε ειδοποίησε ότι δεν θα συμβεί τελικά πόλεμος διότι η Παναγία μας καλύπτει με την Θεομητορική της δύναμη.
Απόσπασμα από την συνέντευξη που έδωσε ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου, Γέροντας Εφραίμ, στο Ραδιοφωνικό Σταθμό της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος 97,7fm «Ο Άγιος Τιμόθεος Ευρίπου».

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More