Αμαλιάδα: Καταγγελία 64χρονης για σοβαρά προβλήματα υγείας από το εμβόλιο της AstraZeneca – Τι υποστηρίζει

Σοβαρή περιπέτεια υγείας καταγγέλλει ότι περνάει μία 64χρονη γυναίκα από την Αμαλιάδα, από τη στιγμή που έκανε το εμβόλιο της AstraZeneca, λέγοντας ότι θα προχωρήσει σε σχετικές μηνύσεις.
Η γυναίκα, μιλώντας στην εφημερίδα “Πατρίς” και το δελτίο ειδήσεων της ΟΡΤ, υποστηρίζει ότι ανεβαίνει έναν “Γολγοθά” και η ψυχολογική της κατάσταση είναι πολύ κακή, καθώς έπειτα από τον εμβολιασμό της έχει παρουσιάσει σοβαρά προβλήματα υγείας. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η 64χρονη στις 30 Μαρτίου συμπλήρωσε την αίτηση για εμβολιασμό στο Κέντρο Υγείας Γαστούνης, σημειώνοντας πως “η αίτηση θα έπρεπε να αναφέρει τυχόν παρενέργειες από το εμβόλιο”, σύμφωνα με την “Πατρίς”.

“Κάνω τελικά το εμβόλιο. 31 Μαρτίου και 1η Απριλίου, δεν είχα τίποτα, παρά μόνο μια κοκκινίλα στο χέρι και δεν έδωσα σημασία. Έβαλα μια κομπρέσα με χαμομήλι και την επόμενη μέρα δεν είχα τίποτα. Από τις 2 του μήνα, είχα συνεχείς κενώσεις και ένοιωθα πολύ άσχημα. Τηλεφωνώ στην παθολόγο μου και μου συνέστησε να πάρω μια συγκεκριμένη αντιβίωση. Όντως πήρα την αντιβίωση για 2 μέρες. Αλλά άρχισε να με πονάει το κεφάλι μου. Και της είπα ότι δεν αντέχω να την συνεχίσω. Μου έδωσε κάποια άλλη αντιβίωση, την οποία και λαμβάνω ακόμη. Οι κενώσεις συνεχίζονται μέχρι σήμερα, που άλλαξα και την αντιβίωση. Σήμερα (σ.σ. χθες) είμαι καλύτερα ως προς αυτές τις παρενέργειες…”, ανέφερε η 64χρονη.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More