Αν έχεις τέτοιους Ιεράρχες …Έχει Ελπίδα το Έθνος των Ελλήνων

Καταβλήθηκε η προκαταβολή που χρειάζονταν και εντός της ερχόμενης εβδομάδας θα εγκατασταθεί στο Νοσοκομείο της Χίου οικίσκος δειγματολειψίας για όσους θεωρούνται ύποπτοι για κορωνοϊό, καθώς και θάλαμος με αρνητική πίεση SARS για νοσηλεία τυχόν ασθενών.

Αυτό σημαίνει ότι το Σκυλίτσειο χωρίς την επίταξη άλλου υγειονομικού χώρου, θα μπορεί άμεσα να διενεργεί δειγματοληψίες, χωρίς να εμπλέκονται σ’ αυτό οι υπάρχοντες χώροι του, ενώ θα μπορεί να νοσηλεύσει ταυτόχρονα έξι ασθενείς με κορωνοϊό, προσόν που έχουν λίγα επαρχιακά Νοσοκομεία.

Η εξέλιξη αυτή είναι αποτέλεσμα αγώνα δρόμου της Διοίκησης του, με επικεφαλής την Διοικητή Ελένη Κανταράκη, ώστε να εξασφαλιστούν χορηγίες, καθώς η κρατική υποδομή αδυνατεί να καλύψει σ’ αυτή τη φάση το κενό.Η αρχή έγινε ουσιαστικά από τον Μητροπολίτη Χίου, Ψαρώνουν και Οινουσσών που κατέβαλε άμεσα 20.000 ευρώ, ενώ περίπου ισόποση είναι και η χορηγία εφοπλιστή, που παγίως… κτίζει χωρίς να θέλει δημοσιότητα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο δρόμο βρίσκεται και δεύτερη χορηγία εφοπλιστή, που παγίως πάει «πακέτο» με τον πρώτο, συνεπώς η αγορά του εξοπλισμού ήδη έχει παραγγελθεί.

Αν αυτά ευοδωθούν στον χρόνο που επιδιώκει η Διοίκηση του Σκυλίτσειου και οι γιατροί, αυτό είναι ένας άλλος αγώνας δρόμου, θα μιλάμε για ξεχωριστή θωράκιση του Νοσοκομείου και του νησιού μας.

Σχόλιο: Τι να πεις και τι να μολογήσεις …Όταν υπάρχουν τέτοιοι Ιεράρχες το Έθνος των Ελλήνων έχει ελπίδα να επιζήσει!!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More