Αναχωρούν για Έβρο οι αγρότες των Γιαννιτσών!

Ο Αγροτικός Σύλλογος Δήμου Πέλλας πάει στην…πρώτη γραμμή! Αυτή τη φορά όχι για κάποια αγροτικά ζητήματα και αιτήματα, αυτά ωχριούν την ώρα που η χώρα περνάει τα χίλια μύρια στα σύνορα της. Αυτή τη φορά πρόκειται να βρεθεί στα σύνορα, στον Έβρο, για συμπαράσταση στις δυνάμεις που δίνουν στην κυριολεξία έναν πόλεμο, καθώς και στους κατοίκους της περιοχής, πολλοί εκ των οποίων είναι συνάδελφοι τους αγρότες και μάλιστα έχουν δώσει κοινούς αγώνες στο παρελθόν.

«Κάθε σπιθαμή γης σε αυτή τη χώρα την πονάμε, την νοιαζόμαστε, την καλλιεργούμε, δίνουμε την ψυχή και το σώμα μας σαν αγρότες και κτηνοτρόφοι. Έτσι λοιπόν ήρθε η ώρα να στηρίξουμε την πατρίδα μας σε αυτό το δύσκολο έργο που καλείται να βγάλει εις πέρας, συντασσόμενοι κοντά σε όλα τα Σώματα Ασφαλείας και τους Έλληνες πολίτες στην ακριτική περιοχή του Έβρου μας», σημειώνει σοσιαλμιντιακά ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Κυριάκος Ηλιάδης.

Η χαρακτηριστική ανάρτηση που έγινε από τον Αγροτικό Σύλλογο από τα Γιαννιτσά είναι η εξής:

«Ο Αγροτικός Σύλλογος Δήμου Πέλλας και το πρώην μπλόκο Γιαννιτσών, πάντα πρώτο στους αγώνες και μαθημένος στα σύνορα και τα ακριτικά σημεία αναχωρεί αύριο στις 8:00 το πρωί για τις Καστανιές του Έβρου, με τα αγροτικά του οχήματα, ΙΧ, όπου θα στηρίξει των αγώνα μας. Όλοι είναι ευπρόσδεκτοι σε αυτήν άδω την κίνηση, με οποιοδήποτε άλλο μέσο διαθέτει, διότι πιστεύουμε ότι σε δύσκολες στιγμές όλες οι δυνάμεις των Ελλήνων πρέπει να ναι αρραγής μεταξύ τους».

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More