Αναβολή για τη Μεγάλη Τρίτη πήρε η μητέρα μαθητή από τον Εύοσμο – Με σημαίες και τον Εθνικό Ύμνο την υποδέχθηκαν οι φίλοι της(Βίντεο)

Αναβολή για τις 27 Απριλίου πήρε η εκδίκαση της υπόθεσης με την μητέρα μαθητή στον Εύοσμο, η οποία συνελήφθη επειδή αρνήθηκε να υποβληθεί σε self test ο γιος της.

Η 49χρονη οδηγήθηκε σήμερα στον εισαγγελέα μετά την σύλληψή της, στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης που παρήγγειλε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης για το αδίκημα της διέγερσης σε ανυπακοή. Η ίδια αφέθηκε ελεύθερη.

Κατά την έξοδο της από τα δικαστήρια ομάδα ατόμων που παρέμεναν για να της συμπαρασταθούν την υποδέχτηκαν με χειροκροτήματα, ενώ έψαλλαν τον Εθνικό Ύμνο.

Η 49χρονη ευχαρίστησε όλους όσους της συμπαραστάθηκαν στον αγώνα της. “Δεν κάνω τίποτε άλλο, από το να είμαι μάνα”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

“Ανεβλήθη για την 27η Απριλίου του τρέχοντος έτους κατόπιν αιτήσεως υπερασπίσεως να προσέλθει ο ένας και μοναδικός μάρτυς κατηγορίας προκειμένου να αποσαφηνιστεί η κατηγορία και η πράξη που αποδίδεται στην εντολέα μου”, δήλωσε ο Φώτης Μπαμπάνης συνήγορος της 49χρονης μητέρας.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More