ΑΝΑΒΟΥΝ ΤΑ ΑΙΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ…!!! Τούρκοι στρατοχωροφύλακες «ανοίγουν» τα περάσματα στους εισβολείς…!!! ΒΙΝΤΕΟ

Οι Τούρκοι όχι μόνο δεν εμποδίζουν τους παράτυπους μετανάστες, όταν εκείνοι χρησιμοποιούν ένα πέρασμα, αλλά αντίθετα τους δείχνουν ποια είναι τα προσβάσιμα σημεία

Σε νέες προκλήσεις στον Έβρο προχωρούν οι Τούρκοι τις τελευταίες ημέρες, τόσο με προσπάθειες προώθησης μεταναστών όσο και με πυροβολισμούς οι οποίο καταγράφηκαν και από τις δυνάμεις της Frontex που περιπολούν τα σύνορα με ελληνικές δυνάμεις.

Μετά το περιστατικό των πυροβολισμών οι Έλληνες συνοριοφύλακες βρίσκονται σε συναγερμό. Περιοχές του Έβρου που λόγω χειμώνα δεν ήταν προσβάσιμες -καθώς ο ποταμός ήταν φουσκωμένος- τώρα μπορούν πλέον να ξεπεραστούν από τις ομάδες των οργανωμένων δουλεμπόρων.

Η τηλεόραση του OPEN παρουσίασε εικόνες στις οποίες αποτυπώνονται Τούρκοι στρατοχωροφύλακες να διευκολύνουν παράτυπους μετανάστες να περάσουν παράνομα στην Ελλάδα.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που τραβήχτηκαν την Τετάρτη από ελληνική περίπολο οι Τούρκοι όχι μόνο δεν εμποδίζουν τους παράτυπους μετανάστες, όταν εκείνοι χρησιμοποιούν ένα πέρασμα, αλλά αντίθετα τους δείχνουν ποια είναι τα προσβάσιμα σημεία ώστε να εισέλθουν παράνομα στην Ελλάδα.

Οι Έλληνες συνοριοφύλακες έχουν καταγράψει τη δράση των κυκλωμάτων και έχουν προχωρήσει σε επιχειρήσεις αποτροπής σε όλο το μήκος του ποταμού.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More