Ανήμερα 21ης Απριλίου – Κυβέρνηση: «Σας απαγορεύουμε να φωνάξετε πάνω από 9 άτομα στο σπίτι σας το Πάσχα»

Ανήμερα της 21ης Απριλίου η κυβέρνηση προχωράει σε ανακοινώσεις σχετικά με το πόσα άτομα επιτρέπεται να φωνάξει ο καθένας στο σπίτι του για να γιορτάσει την μεγαλύτερη γιορτή της Ορθοδοξίας.

Η επιτροπή των λοιμωξιολόγων που συνεδρίασε εισηγήθηκε – μεταξύ άλλων – τον αριθμό των ατόμων που θα μπορούν να βρίσκονται στο πασχαλινό τραπέζι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Επιτροπή των ειδικών εισηγήθηκε να μπορούν να βρίσκονται στο πασχαλινό τραπέζι έως 9 άτομα από δύο διαφορετικές οικογένειες σε εσωτερικούς χώρους και μέχρι 12 άτομα αν το τραπέζι γίνεται σε εξωτερικό χώρο.

Νωρίτερα, είχε προϊδεάσει για το θέμα η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη σημειώνοντας ότι στόχος είναι, προκειμένου να ελαχιστοποιηθεί ο κίνδυνος της διασποράς, να μπορούν να βρίσκονται στο γιορτινό τραπέζι άτομα από έως και δύο οικογένειες.

Τις επόμενες ώρες ή ημέρες, θα δοθούν διευκρινήσεις σχετικά με το μήνυμα που θα πρέπει να στέλνουμε (κατά πάσα πιθανότητα θα στέλνουμε SMS με κωδικό 6) .

Η μεγαλύτερη εφημερίδα της αντιπολίτευσης άφησε υπονοούμενα για τις ομοιότητες της κυβέρνησης Μητσοτάκη με τη Χούντα, κάτι που αδικεί το καθεστώς τον Συνταγματαρχών, καθώς ουδέποτε απαγόρευσαν το πασχαλινό γλέντι.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More