Απίστευτο: Η κυβέρνηση είχε επαναφέρει την αστυνομική φρουρά του Μ.Φουρθιώτη πριν τον συλλάβουν!

Προβληματισμό προκαλεί η αποκάλυψη ότι η κυβέρνηση και η ΕΛ.ΑΣ. είχαν επαναφέρει τη φρουρά του Μένιου Φουρθιώτη, μετά τον πυροβολισμό στη… μάντρα του σπιτιού του, τον οποίο τώρα κατηγορείται ότι οργάνωσε ο ίδιος.

Αυτό αποκάλυψε το πρωί του Σαββάτου, ο Γιώργος Ευγενίδης μιλώντας στην εκπομπή του ΣΚΑΙ «ΣΚ Παρέα».

«Η φρουρά που του αφαιρέθηκε με την απόφαση του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, μετά την τελευταία επίθεση που έγινε, για μερικές μέρες, όχι στην πλήρη της έκταση, επεστράφη διότι κρίθηκε οτι ο κύριος Φουρθιώτης είναι πράγματι στόχος.

Όμως όταν διαπιστώθηκε και βάσιμα οτι υπάρχει ένα ολόκληρο στήσιμο, υπάρχουν τηλεφωνικές επικοινωνίας, οτι υπάρχει ταρίφα…», είπε χαρακτηριστικά.

Παρόλο που η εικόνα που υπήρχε σχετικά με το θέμα της φύλαξης από την ΕΛ.ΑΣ του Μένιου Φουρθιώτη, είναι πως μετά το ντόρο που είχε προκληθεί και τις ανακοινώσεις που είχαν ακολουθήσει, του είχε αφαιρεθεί πλήρως, αυτό δεν ισχύει.

Συγκεκριμένα, μέχρι να γίνει η προσαγωγή του που κατέληξε στα σύλληψη, μέρος της φρουράς, του είχε επιστραφεί από την αστυνομία μετά το τελευταίο περιστατικό έξω από το σπίτι του, το οποίο «βούιζε» ο τόπος πως είχε οργανωθεί από τον ίδιο.

Άραγε η ΕΛ.ΑΣ. δεν γνώριζε; Ή μήπως τα χέρια της ήταν δεμένα γιατί οι εντολές ερχόντουσαν από «πολύ ψηλά»;

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More