«Απο εδώ πέρασαν οι Επενδυτές» …Κακώς δεν τους αφήσαμε μας λένε κάποιοι ακόμη και στη Βουλή των Ελλήνων (Εικόνες)

Κακώς δεν αφήσαμε ανοιχτά τα Σύνορα για να περάσουν οι Επενδυτές που μας έστειλε ο Σουλτάνος ,Κακώς οι δυνάμεις Καταστολείς της Ελλάδος έκλεισαν τα Σύνορα,όπως αναφέρουν το Στρατό στην Κρατική ΕΡΤ ,αλλά και κάποιοι στην Βουλή των Ελλήνων!!!

Οι Ζημιές που προκάλεσαν οι επενδυτές είναι Εμφανείς και το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων κλήθηκε να τις επισκευάσουν και να τις επισκευάσουν με τη Συνδρομή των Κατοίκων ,ιδιωτών και εταιρειών

Υλικό Μάχης που ρίχτηκαν κατά των Ελληνικών Δυνάμεων …Απο που τα είχαν οι δήθεν ταλαίπωροι πρόσφυγες ;

Ενισχύθηκαν τα υφιστάμενα αποτρεπτικά εμπόδια στον Έβρο και άμεσα επιδιορθώθηκαν ζημιές που προκλήθηκαν κατά τη διάρκεια των επεισοδίων.

Σε συνεργασία με τοπικούς φορείς αλλά και με την βοήθεια και την προσφορά ιδιωτών, δημιουργήθηκαν επιπλέον εμπόδια και νέες θέσεις κάλυψης κατά μήκος των χερσαίων συνόρων, για την απαγόρευση της παράνομης εισόδου στη Χώρα.

Τόσο η επισκευή όσο και η δημιουργία νέων εμποδίων υπήρξε διαρκής, ανεξαρτήτως ώρας και το εξειδικευμένο προσωπικό των συνεργείων υπερέβαλε εαυτόν, ολοκληρώνοντας εργασίες σε συντομότατο χρονικό διάστημα και πολλές φορές σε εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες (υπό τη ρίψη καπνογόνων, συγκολλήσεις σε συνεργεία βραδινές ώρες).

Σε συνεργασία τέλος με την ΔΕΔΔΗΕ, τοποθετήθηκαν προβολείς στο φράχτη και στο δάσος ΚΑΣΤΑΝΕΩΝ για τον φωτισμό της περιοχής ως μέτρο αποτροπής και ελέγχου

Οι Ζημιές στην περιοχή καθώς και των φθορών σε στρατιωτικές εγκαταστάσεις και μέσα που προκαλούνται κατά τη διάρκεια των επεισοδίων (ενδεικτικά, αναφέρεται ότι το κόστος των φθορών σε στρατιωτικά μέσα και εγκαταστάσεις ανέρχεται έως τώρα στο ποσό των 65.000 € περίπου)

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More