Αποκάλυψη Αλβανού δημοσιογράφου: «Εκτελέσαμε τον Κατσίφα γιατί μας το ζήτησε η Αθήνα»!

Σε μια σοβαρή αποκάλυψη προχώρησε Αλβανός δημοσιογράφος σε εκπομπή της αλβανικής τηλεόρασης, αναφορικά με τις συνθήκες θανάτου του Κωνσταντίνου Κατσίφα.

Όπως είπε ο Ντρίταν Χίλα,, δημοσιογράφος και οικοδεσπότης της εκπομπής «Αρένα», ο Κασταντίνος Κατσιφάς σκοτώθηκε κατόπιν αιτήματος της Ελληνικής Αστυνομίας!

Η δήλωση έγινε κατά τη διάρκεια της εκπομπής «360 Μοίρες» όπου ο Χίλα είπε ότι κάποιος από την Ελληνική Αστυνομία κάλεσε τον Αλβανό Αστυνομικό Διευθυντή, ζητώντας να εκτελέσουν τον Κατσίφα.

Χίλα: «Δεδομένου ότι το βάρος μας στο ΝΑΤΟ με αυτό της Ελλάδας δεν είναι το ίδιο, ενδιαφερόμαστε για μια πολιτική συνεργασίας.»

Ζέγι: Συνεχίζει αυτή η συνεργασία;

Χίλα: «Ξέρεις ότι ο Κατσιφάς σκοτώθηκε κατόπιν αιτήματος της ελληνικής αστυνομίας που δεν ήθελε να περάσει στην επικράτειά τους, οπότε για αυτό δε διαμαρτύρεται η Ελλάδα. Πήρε τον Αστυνομικό Διευθυντή μας και του είπε, παρακαλώ εκτελέστε τον, δεν ξέρουμε τι να κάνουμε.»

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More