Αποκατέστησαν στη Κύπρο το Συρματόπλεγμα που έκοψαν οι ..Πεπτοφαλαγγίτες της Άκρας Αριστεράς (Βίντεο)

Σε αποκατάσταση του συρματοπλέγματος που έκοψαν οι «Ως Δαμέ» προχώρησε το Κίνημα Ελλήνων και το Κίνημα Αλληλεγγύης,
Όπως σημειώνεται σε ανάρτηση του Κινήματος Ελλήνων, μετέβησαν σήμερα στην περιοχή του Αστρομερίτη και αποκατέστησαν το συρματόπλεγμα «που εμποδίζει τις λαθρομεταναστευτικές ροές, το οποίο ξήλωσαν πεπτοφαλαγγίτες της άκρας αριστεράς και ιδεολογικοί συνεργάτες της τουρκικής κατοχής!!
Συγκεκριμένα η ανάρτηση αναφέρει:

Εμείς, το ΚΙΝΗΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, αισθανόμενοι την ευθύνη για την προστασία της πατρίδας μας από την τουρκική κατοχή, εναντιωνόμαστε στον υβριδικό πόλεμο που δέχεται η πατρίδα μας έντονα τα τελευταία χρόνια, που δεν είναι άλλος από τη παράνομη ισλαμική μετανάστευση.
Παίρνουμε την πρωτοβουλία να αποκαταστήσουμε αυτό το έστω πενιχρό και ανεπαρκές συρματόπλεγμα που εμποδίζει τις μεταναστευτικές ροές, το οποίο ξήλωσαν πεπτοφαλαγγίτες της άκρας αριστεράς και ιδεολογικοί συνεργάτες της τουρκικής κατοχής.
Ο αγώνας μας συνεχίζεται με όλα τα μέσα απέναντι στην κατοχή και στον εσωτερικό εχθρό.
Αυτό το συρματόπλεγμα σίγουρα δεν είναι τα σύνορα μας. Είναι η γραμμή κατάπαυσης του πυρός. Θα αφαιρεθούν όταν κυματίσουν οι ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΕΣ μέχρι το τελευταίο χωριό της σκλαβωμένης ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ Κύπρου μας !

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More