Απόβαση των Πεζοναυτών σε νησί κάτω από τη μύτη των Τούρκων

Εν μέσω τουρκικών προκλήσεων ο Ελληνικός Στρατός έφερε εις πέρας άλλη μια αποστολή
Το λέγαμε και το περιμέναμε αλλά κανείς δεν περίμενε μια τέτοια εξέλιξη εν μέσω προκλήσεων και τουρκικών πολεμικών σκαφών σε Αιγαίο και Μεσόγειο !

Κατά την διάρκεια της Ασκήσεως «ΚΑΤΑΙΓΙΣ 21» με το Πολεμικό Ναυτικό υποστηριζόμενο από την Πολεμική Αεροπορία εκτελούσε Βολές νότια της Κρήτης και οι Τούρκοι να το ψάχνουν στην Κάρπαθο !!

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα veteranos.gr, αρματαγωγό του ΠΝ κουβαλώντας τον ανθό των Ειδικών Δυνάμεων της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών εκτέλεσε κεραυνοβόλα απόβαση σε νησί του Αιγαίου μια ανάσα απο τις Τουρκικές Ακτές!

Η εντολή δόθηκε απο τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ και σχεδιάστηκε απο το ΓΕΣ και το Επιτελείο της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών και εκτελέστηκε με άκρα μυστικότητα !!

Μόλις χθες ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Φλώρος απέδωσε τα εύσημα στους Πεζοναύτες και το προσωπικό του «Α/Γ ΡΟΔΟΣ» που έφεραν σε πέρας μια ακόμη Αποστολή !

Η Απόβαση εκτελέστηκε Κεραυνοβόλα και είχε και την Ανάλογη Υποστήριξη απο Αέρος …Πράγμα που σημαίνει οτι ο Σχεδιασμός του D-4 είναι Άριστος και οι εμπειρίες του προσωπικού που πήρε μέρος στην Απόβαση εξαιρετικές!!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More