”Άστραψε” & ”βρόντηξε” ο Κ. Ζιαζιάς: ”Τούρκικο ποδάρι δεν πάτησε στον Έβρο”

Μία σημαντική παρέμβαση είχαμε χθες από άλλον έναν Στρατηγό. Πλέον οι στρατιωτικοί μας, που έχουν γράψει ιστορία στις ΕΔ και που ξέρουν καλύτερα από τον καθένα τα μέρη στον Έβρο, βγαίνουν δημοσίως και αποκαθηλώνουν τα fake news ορισμένων ΜΜΕ, τα οποία καθημερινά κάνουν ”δώρα” στην Άγκυρα με τις ανοησίες που γράφουν.

Μάλιστα φθάνουν στο σημείο μερικά σάιτ, να υιοθετούν τις απόψεις του ΣΥΡΙΖΑ και συγκεκριμένα του κ. Κατρούγκαλου! Μιλάμε για το κόμμα που ξεπούλησε την Μακεδονία και που πριν μερικά χρόνια έλεγε πως δεν υπάρχουν σύνορα!

Και επειδή κάποιοι έχουν μπερδευτεί και είναι λογικό λόγω επικοινωνιακών λαθών του ΥΠΕΞ.

Το ελληνικό διάβημα του Υπουργείου Εξωτερικών έγινε για την αρχική ανακοίνωση των Τούρκων για τη κατασκευή του φράχτη. Ως απάντηση σε αυτό βγήκε. Όχι ως απάντηση τυχόν τουρκικης ενέργειας σε ελληνικό έδαφος

”Τούρκικο ποδάρι δεν πάτησε στον Έβρο. Τούρκικο ποδάρι δεν κατείχε ούτε μια στιγμή ελληνικό έδαφος, όπως υποστηρίζουν μερικοί νεοπατριώτες”, ξεκαθάρισε ο επίτιμος αρχηγός ΓΕΣ, στρατηγός Κωνσταντίνος Ζιαζιάς μιλώντας στους Σπύρο Χαριτάτο και Γιώργο Καραμέρο. ”Οι πολιτικές αντιπαραθέσεις πρέπει να μείνουν στην άκρη, όσοι θέλουν να παίξουν, να παίξουν με τίποτα άλλο, όχι με τα εθνικά μας θέματα”, τόνισε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: Ο στρατός μας επιτελεί το καθήκον μέσα σε πολύ αντίξοες συνθήκες.”

Δείτε βίντεο:

Ταυτόχρονα, σε γενική κινητοποίηση βρίσκεται η κυβέρνηση για τον Έβρο, λόγω των πληροφοριών για νέα προσπάθεια της Τουρκίας να δημιουργήσει πρόβλημα στη χώρα μας μέσω μεταναστευτικών ροών.

Στην κυβέρνηση είναι σίγουροι ότι ο Ερντογάν δεν έχει χωνέψει την ήττα του και θα το ξανακάνει και από τον Έβρο και από τα νησιά.

Ωστόσο, παρά την εντατική προετοιμασία και την ενίσχυση του φράκτη, απαραίτητες κρίνονται οι εντατικές περιπολίες αστυνομικών δυνάμεων στην περιοχή, ώστε να αποτραπεί επιχείρηση εισβολής μεγέθους όπως αυτές που επιχειρήθηκαν τον περασμένο Μάρτιο, ενώ αναμένεται να ενισχυθεί και ο φράκτης στο νότιο τμήμα του Έβρου.

Ήδη έχει ενισχυθεί ο φράκτης στο βόρειο τμήμα της περιοχής στις Καστανιές και έχει επεκταθεί για ένα ακόμα χιλιόμετρο, από τις Καστανιές μέχρι και τη Μαράσια, μέσα στο ποτάμι.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More