ΧΑΜΟΣ ΣΤΗ ΧΙΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ! ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΕΚΑΨΑΝ ΩΣ ΙΟΥΔΑ, ΤΟΝ ΜΗΤΑΡΑΚΗ – ΤΟΥΣ ΣΙΧΑΘΗΚΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Κατά την παράδοση σε αρκετές ενορίες της Χίου το βράδυ της Ανάστασης οι πιστοί παραδίδουν στην πυρά τον προδότη μαθητή του Χριστού, Ιούδα. Φέτος στο Θολό Ποτάμι παρέδωσαν στην πυρά ως Ιούδα, τον Βουλευτή Χίου και Υπουργό, Ν. Μηταράκη. Αυτόν τον συμβολικό τρόπο, φαίνεται ότι επέλεξαν για να διαμαρτυρηθούν οι Θολοποταμούσοι για τις επιλογές του Ν. Μηταράκη στο μεταναστευτικό. Επίσης αξίζει να σημειωθεί ότι το Θολό Ποτάμι είναι ένα χωριό που η Ν.Δ. λαμβάνει πολύ υψηλά ποσοστά παραδοσιακά και το οποίο δεν έχει επηρεαστεί από το Μεταναστευτικό. Επιπρόσθετα βρίσκεται πολύ μακριά από τη τοποθεσία που προκρίνει ο κ. Μηταράκης για νέα δομή στο νησί. Έτσι, φαίνεται ότι η δημοφιλία της ΝΔ και του κ. Μηταράκη αρχίζει να φθίνει και σε περιοχές που πολιτικά δε θα το περίμενε κανείς.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More