Χριστός Ανέστη! – Η Ανάσταση σημαίνει ότι πάντα υπάρχει ελπίδα

Μέσα σε αυτό το δυστοπικό περιβάλλον των απαγορεύσεων και των περιορισμών της προσωπικής ελευθερίας που έχει επιβληθεί στην χώρα, αλλά και της απειλής που, θεωρητικά τουλάχιστον, υπάρχει για την δημόσιο υγεία, η Ανάσταση του Κυρίου έρχεται για να φωτίσει τις καρδιές όλων μας και να δώσει ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο.

Οι επόμενοι μήνες, ίσως και χρόνια, μπορεί να είναι ακόμα πιο δύσκολα και από τα «πέτρινα χρόνια» των Μνημονίων που πλήγωσαν την χώρα, αλλά και σε προσωπικό επίπεδο τους περισσότερους Έλληνες.

Πρέπει «να σφίξουμε τα δόντια» και να κάνουμε κουράγιο, για όλη μια φορά…

Είναι αλήθεια, ότι για τις γενιές άνω των 50 ετών που κτυπήθηκαν ανελέητα από την προηγούμενη οικονομική κρίση, ίσως είναι περιορισμένες οι ελπίδες να ξαναδούν την παραγωγική ζωή τους, όπως ήταν μέχρι το 2009, καθώς τα χρόνια των Μνημονίων τα διαδέχονται τα χρόνια της πανδημίας, χωρίς να ξέρει κανείς πότε και πώς θα τελειώσει αυτό το κακό.

Δεν πρέπει να γονατίσουν. Και αν οι ίδιοι έχουν δει τις καλύτερες ημέρες να περνούν και να μην επιστρέφουν, οφείλουν να παλέψουν για να δώσουν στα παιδιά τους ένα καλύτερο μέλλον.

Σε οποιαδήποτε περίπτωση ο Κύριος ο Θεός μας, στέλνει αέναο μήνυμα ελπίδας και αυτή είναι η βάση της θρησκείας μας. Η Ανάσταση σημαίνει ότι πάντα υπάρχει ελπίδα.

Πρέπει να μείνουμε όρθιοι.
Θα είμαστε μαζί σας σε όλα.

Σας ευχαριστούμε και θα σας στηρίξουμε όπως μας στηρίζετε κι εσείς τόσα χρόνια.

Χριστός Ανέστη!

Η συντακτική ομάδα.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More