Διαδίδουμε όλοι: Έλληνες βοηθήστε το Νευροκόπι. Αγοράστε πατάτα Νευροκοπίου από όλα τα καταστήματα και τις λαϊκές. Οι άνθρωποι εκεί είναι σε απόγνωση.

Φίλες και φίλοι συν Έλληνες του διαδικτύου. Αυτή τη φορά θα πρέπει όλοι να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να στηρίξουμε εκατοντάδες οικογένειες, οι οποίες, στην κυριολεξία αυτή την ώρα πεινάνε και είναι σε απόγνωση, γιατί οι πατάτες τους δεν έχουν πουληθεί ακόμη.
Είναι πατάτες, που το κλίμα της περιοχής, τις κάνει να ξεχωρίζουν σε ποιότητα που δεν υπάρχει σε όλη την Ελλάδα.

Είναι γνωστό, ότι η πατάτα Νευροκοπίου, είναι η καλύτερη πατάτα στην Ελλάδα. Καλούμαστε όλοι, να στηρίξουμε αυτές τις οικογένειες, που μοχθούν να μεγαλώσουν τα παιδιά τους, να ζήσουν όπως τους αξίζει στο κάτω Νευροκόπι στην άλλη άκρη της Ελλάδας στα σύνορά μας. Είναι οι κάτοικοι σε μία ιδιαίτερα όμορφη ακριτική γωνιά της χώρας μας, που καταφέρνουν στο πέρασμα του χρόνου, να διατηρήσουν την ομορφιά του τόπου, της παράδοσης και την ήσυχη ζωή της επαρχίας ζώντας από την πατάτα στα χώματά τους.

Είναι γνωστά χρόνια, τα παιχνίδια που παίζουν στην αγορά οι έμποροι που διακινούν τις ποσότητες. Εμείς, θα τους στηρίξουμε και αυτό το Σάββατο 13 Μαρτίου, αλλά και κάθε μέρα, θα επιλέγουμε πατάτα Κάτω Νευροκοπίου από τα καταστήματα, από τις λαϊκές και από τα σουπερμάρκετ.
Μην ξεχνάτε ότι “αν δε στηρίξουμε το σπίτι μας θα πέσει και θα μας πλακώσει” λέει η λαϊκή ρήση και έχει δίκιο.
Δείτε την συγκλονιστική δημοσίευση- κάλεσμα που έκαναν στο facebook στην γνωστή Ομάδα ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ PRESS του Γρηγόρη Παρασκευόπουλου.

“Φίλες και φίλοι ,αγαπητά μέλη .
Στην προσπάθειά που ξεκινήσαμε για την προβολή και την διαφήμιση της πατάτας δεν περισσεύει κανείς .
Η όλη αυτή προσπάθεια δεν είναι ατομική ,είναι συλλογική.
Προσωπικά δεν διεκδικώ δάφνες και βραβεία ,ως ενεργός πολίτης και Δημοσιογράφος κάνω ότι καλύτερο μπορώ για τον τόπο μου ,τον τόπο μας
Το γεγονός ότι η σελίδα ξεκίνησε μια διαδικτυακή πρωτοβουλία μπορεί να λέει πολλά ,μπορεί όμως να μην λέει και τίποτα .
Οι παραγωγοί βρίσκονται σε δύσκολη κατάσταση και σε λίγες μέρες ξεκινά η σπορά για τη νέα χρονιά.
Νέα χρονιά με την πατάτα στην αποθήκη;
Όλες αυτές τις μέρες διαβάζουμε εκατοντάδες μηνύματα από όλο τον κόσμο αλλά και μικρά καταστήματα που θέλουν να προμηθευτούν πατάτα Νευροκοπίου .
Δυστυχώς στο κάλεσμα μας τα μεγάλα πολυκαταστήματα και οι έμποροι που διακινούν μεγάλες ποσότητες ανταποκρίθηκαν ελάχιστα έως καθόλου.
Εν μέσω πανδημίας είναι δύσκολο να φτάσει από τον παραγωγό σε κάθε σπίτι .
Ενόψει Σαρακοστής ( Καθαράς Δευτέρας) η πατάτα Νευροκοπίου πρέπει και μπορεί να < μπει> σε κάθε τραπέζι με όλα τα σαρακοστιανά εδέσματα.
Το Σάββατο 13 ΜΑΡΤΊΟΥ αγοράζουμε ελληνική Πατάτα.
Αγοράζουμε ΠΑΤΑΤΑ ΝΕΥΡΟΚΟΠΊΟΥ σε όλη την Ελλάδα.
Έτσι δίνουμε το χρόνο σε Αγρότες Εμπόρους Καταστήματα ,Λαϊκές να προετοιμαστούν και να διαθέσουν την Πατάτα Νευροκοπιου στους Καταναλωτές.
Κοινοποίηση φίλες και φίλοι παντού .

Κάντε κλικ στον σύνδεσμο:

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More