Δήλωση υποχώρησης από Κ.Μητσοτάκη 200 χρόνια από την Επανάσταση: «Η Ελλάδα δεν φοβίζει κανέναν»

Σε μία δήλωση χαρακτηριστική της φοβικότητας που επικρατεί στην ελληνική κυβέρνηση απέναντι στην Τουρκία και όχι μόνο προχώρησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μια μέρα πριν τη συμπλήρωση 200 ετών από την ελληνική Επανάσταση, και την παλιγγενεσία του Έθνους των Ελλήνων, που αποτίναξε τον τουρκικό ζυγό.

Συγκεκριμένα ο πρωθυπουργός σε κοινές δηλώσεις του με τον πρόεδρο της Κύπρου Νίκο Αναστασιάδη μετά τη συνομιλία στο Μέγαρο Μαξίμου δήλωσε αναφερόμενος στην Τουρκία: «Η Ελλάδα δεν έχει φοβίσει κανένα, αλλά δεν φοβάται και κανένα».

«Δεν είναι ασήμαντο γεγονός, απομένει να αποδειχθεί ότι θα έχει διάρκεια. Να βεβαιώσει ότι δεν πρόκειται για ένα ελιγμό» σημείωσε. Πρόσθεσε δε πως «Η Τουρκία ή θα ακολουθήσει τον δρόμο του Διεθνούς Δικαίου ή αν επιλέξει τον δρόμο της παραβατικότητας αυτό θα οδηγήσει σε συνέπειες»,

Μα μόνο αυτή η δήλωση από μόνη της αποδεικνύει πως η κυβέρνηση φοβάται και την ώρα που η Άγκυρα υβρίζει την Ελλάδα συστηματικά, η ελληνική πολιτική ηγεσία δεν τολμά να πει ούτε ένα «δε φοβόμαστε» σκέτο χωρίς να το «νερώσει»!

Αυτό βέβαια δεν ισχύει για το στράτευμα του οποίου του ηθικό, το φρόνημα και η αποφασιστικότητα υψηλά.

Να υπενθυμίσουμε στον κ. πρωθυπουργό πως η πρώτη φράση του Ύμνου εις την Ελευθερία λέει: «Σε γνωρίζω από την κόψη του σπαθιού την ΤΡΟΜΕΡΗ» και πως υπάρχουν πολλά παραδείγματα στην ιστορία που η Ελλάδα φόβισε τους εχθρούς που την σκλάβωναν ή την επιβουλεύονταν.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More