“Είμαστε όλοι Έλληνες»…Εντυπωσιακή αναμένεται η Παρέλαση της 25ης Μαρτίου

Το μήνυμα μίας χώρας σύγχρονης, με ισχυρές συμμαχίες, περήφανη για την ιστορία της και αισιόδοξη για το μέλλον θα ταξιδέψει σε λίγες ημέρες σε όλο τον κόσμο μέσω των λαμπρών εκδηλώσεων για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821.
Οι προετοιμασίες για τον εορτασμό της εθνικής επετείου είναι πυρετώδεις και θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Ο λαμπρός συμβολικός εορτασμός με την παρουσία υψηλών προσκεκλημένων από τις χώρες που συνέβαλαν στον αγώνα για την ανεξαρτησία και η επιβλητική στρατιωτική παρέλαση καταγράφονται ήδη από ξένα μέσα ενημέρωσης.

«Είμαστε όλοι Έλληνες» είναι ο τίτλος της Süddeutsche Zeitung, η οποία παρουσιάζει μακροσκελές αφιέρωμα στην Ελληνική Επανάσταση του 1821.

Το Ηνωμένο Βασίλειο θα εκπροσωπήσουν ο πρίγκιπας Κάρολος και η δούκισσα της Κορνουάλης Καμίλα οι οποίοι ανακοίνωσαν επίσημα τη συμμετοχή τους στις εκδηλώσεις μέσω Instagram και Twitter, με μια φωτογραφία τους στο Σύνταγμα από την επίσημη επίσκεψη που είχαν πραγματοποιήσει στην Αθήνα το 2018.

Στην Αθήνα θα παρευρεθούν ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης με τη σύζυγό του Άντρη Αναστασιάδη, τη Γαλλία θα εκπροσωπήσει η υπουργός Άμυνας Φλοράνς Παρλύ και τη Ρωσία ο πρωθυπουργός Μιχαήλ Μισούστιν.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More