ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ Ο ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ-Πορεία λαθρομεταναστών & αριστεριστών στην Αθήνα

Την στιγμή που η πλειοψηφία των Ελλήνων τηρεί τα μέτρα, αριστεριστές και λαθρομετανάστες πραγματοποιούν πορείες! Οι εκκλησίες κλείνουν, τα περιοριστικά μέτρα αυξάνονται, η αστυνομία ”μπουκάρει” σε σπίτια, αλλά κάποιοι βρίσκονται στο απυρόβλητο, γιατί;

Χθες είχαμε πορεία αριστεριστών στο κέντρο της Αθήνας. Αριστεριστές ”έγραψαν” τους νόμους και τους συμπολίτες τους. Μαζί τους όμως είχαν και αλλοδαπούς!

Οι παράνομοι μετανάστες, ζήτησαν μεταξύ άλλων να μπουν όλα τα παιδιά των αλλοδαπών στα Ελληνικά σχολεία, απαίτησαν επίσης άσυλο, στέγη και χαρτιά. Επικεφαλής στην πορεία ήταν και ο πρόεδρος της ΚΕΕΡΦΑ!

Την ίδια στιγμή, οι Έλληνες πληρώνουν πρόστιμα, οι επιχειρήσεις κλείνουν και η οικονομία ”πεθαίνει”!

Θα δούμε επιτέλους συλλήψεις; Γιατί μόνο πατριώτες συλλαμβάνει το κράτος. Η Κυβέρνηση ξέρει επίσης να συλλαμβάνει μόνο απλούς πολίτες για… συγχρωτισμό ”μπουκάρωντας” σε σπίτια.

ΥΓ: Τι έχουν κάποια ΜΜΕ που ”βάπτισαν” την χθεσινή πορεία ως ”επαναστατική”; Μάλισταν είχαν τίτλους: ”Η νεολαία ενάντια στο lockdown!”

Σοβαρευτείτε!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More