ΕΚΤΑΚΤΟ: Φωτιά & εκρήξεις στο κέντρο αλλοδαπών της Σάμου – Σπεύδουν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις

Φωτιά έχει ξεσπάσει αυτή την ώρα στο κέντρο αλλοδαπών στη Σάμο ενώ στο σημείο έχει σπεύσει ισχυρή δύναμη της πυροσβεστικής.

Οι άνθρωποι απομακρύνονται από το ΚΕΠΑ ενώ όπως είναι φυσικό επικρατεί αναστάτωση.

Παράνομοι μετανάστες απομακρύνονται και κατεβαίνουν στο κέντρο της Σάμου, ενώ στο σημείο υπάρχει μεγάλη δύναμη της Πυροσβεστικής αλλά και της Αστυνομίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το ΚΕΠΑ ακούγονται εκρήξεις, ενώ όπως αναφέρεται από νωρίς το απόγευμα υπήρχαν συγκρούσεις μεταξύ των παράνομων μεταναστών στην αγορά στο Βαθύ.

Πιο συγκεκριμένα τα γεγονότα που κορυφώθηκαν με τη φωτιά που ξέσπασε γύρω στις 10 το βράδυ, ξεκίνησαν αργά το απόγευμα μέσα στο κέντρο της πόλης της Σάμου, όταν Αφγανοί συγκρούστηκαν με Σύρους.

Αποτέλεσμα των συγκρούσεων, ήταν ο τραυματισμός τριών Σύρων με αιχμηρά αντικείμενα, μάλλον μαχαίρια, και η μεταφορά τους στο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύονται.

Ακολούθησαν η γενίκευση των επεισοδίων και η μεταφορά τους μέσα στον καταυλισμό με αποτέλεσμα τη φωτιά.

Χιλιάδες όλοι τους βέβαια αιτούντες… άσυλο εγκατέλειψαν λίγο μετά τις 11.00 το βράδυ τον καταυλισμό και κινήθηκαν προς την πόλη της Σάμου, η οποία ζει μέσα στον “πολυ-πολιτισμό”.

Ας σημειωθεί ότι στον καταυλισμό της Σάμου διαμένουν σήμερα, περί τα 5.700 παράνομοι μετανάστες, οι οποίοι στη συνέχεια θα μεταφερθούν στην περίφημη ενδοχώρα για ενσωμάτωση.

Ταυτόχρονα υπάρχουν και διακοπές ρεύματος στην πόλη.

Φωτιά στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης Σάμου

Δημοσιεύτηκε από Samos24.gr στις Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2019

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More