ΕΚΤΑΚΤΟ! ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ EURO ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ”! ΕΓΡΑΨΑΝ ΣΤΑ ΠΑΠ@@@ ΤΟΥΣ ΤΟ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ , ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΕΝΔΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΤΙΝΑΞΑΝ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΙΟΔΟΤΗ ΤΣΙΠΡΑ. ΑΝΑΒΡΑΣΜΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Εuro 2020: Με το όνομα «Μακεδονία» (ΦΦΜ) (σ.σ. ’Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου της Μακεδονίας) στις φανέλες τους αγωνίζονται οι Σκοπιανοί.

Συνεχίζονται οι προκλήσεις από πλευράς Σκοπίων που όχι μόνο δεν άλλαξαν το όνομα «Μακεδονία» στις φανέλες για την πρεμιέρα τους στη διοργάνωση, αλλά επέτρεψαν στους φιλάθλους τους να επιδοθούν σε προκλητικό και εθνικιστικό παραλήρημα στις κερκίδες της «National Arena» στο Βουκουρέστι.

Το διπλωματικό ζήτημα με το όνομα στις φανέλες της εθνικής ομάδας των Σκοπίων, που χρησιμοποιούνται στην παρθενική παρουσία της γειτονικής χώρας σε τελική φάση Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου, όχι μόνο δεν λύνεται αλλά φαίνεται να παίρνει και διαστάσεις.

Οι Σκοπιανοί έκαναν σαφές ότι δεν είχαν καμία πρόθεση αλλαγής της ονομασίας τους. Έγραψαν στα π@π@ρια τους το ξεφτιλισμενο πολιτικό σύστημα, τον Κούλη , τον Δένδια και τον μειοδότη Τσίπρα.
Ενδεικτικές είναι οι εικόνες από του Βουκουρέστι όπου έχουν ταξιδέψει χιλιάδες Σκοπιανοί.

Σημαίες με τον «Ήλιο της Βεργίνας», κασκόλ που αναγράφουν το όνομα «Μακεδονία» αλλά και περικεφαλαίες του Μεγάλου Αλεξάνδρου έχουν κατακλύσει τις θέσεις του γηπέδου όπου κάθονται οι Σκοπιανοί, προκαλώντας για ακόμα μια φορά σε αθλητική διοργάνωση την Ελλάδα και τους Μακεδόνες…

Δείτε τις φωτογραφίες:

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More