Ελληνική Ορθόδοξη Νεολαία: Δώρισε εικόνισμα της Θεοτόκου στον άνθρωπο που υπερασπίστηκε την εικόνα της (Φώτο)

Ελληνική Ορθόδοξη Νεολαία: Δώρισε εικόνισμα της Θεοτόκου στον άνθρωπο που έπεσε θύμα βέβηλων στη συγκέντρωση της 8/3 στην Αθήνα.
Στην εν λόγω συγκέντρωση για τον Δημήτρη Κουφοντίνα, μερίδα διαδηλωτών είχε φέρει θρησκευτικές εικόνες με σκοπό να τις καταστρέψουν.

Ένας διερχόμενος άνδρας επιχείρησε να σώσει μία από αυτές, της Παναγίας, ωστόσο ήρθε αντιμέτωπος με το μένος των συγκεντρωμένων.

Ο άνδρας προσπάθησε να μαζέψει την εικόνα από το έδαφος, αλλά οι συγκεντρωμένοι την κλώτσησαν, ενώ στη συνέχεια δύο νεαροί την άρπαξαν και την έσκισαν.

Όπως αναφέρει μεταξύ άλλων η ιστοσελίδα meaculpa.gr, «σε μία ένδειξη βαθειάς ευγνωμοσύνης και έμπρακτης συμπαράστασης στον αγώνα για την Πατρίδα και την Ορθοδοξία, τον οποίο δίνει με πείσμα, αφοσίωση και καρτερική μοναχικότητα ο δια Χριστόν σαλός κ. Απόστολος, ο οποίος, όπως η κοινή γνώμη παρακολούθησε, την περασμένη βδομάδα εδέχθη τη λυσσώδη επίθεση σεληνιασμένων αναρχικών, κατόπιν απόφασης του Συλλόγου μας αντιπροσωπεία της Ελληνικής Ορθοδόξου Νεολαίας-Ε.Ο.Ν. του προσέφερε ένα ξεχωριστό δώρο αγάπης, στήριξης και εν Χριστώ αδελφοσύνης, ένα επάργυρο αγιορείτικο εικόνισμα της Θεομήτορος Βρεφοκρατούσης, αγιορείτικης τεχνοτροπίας.

Ο κ. Απόστολος αποτελεί έναν πραγματικό σύγχρονο υπερασπιστή της Ορθοδόξου ταυτότητας στους χαλεπούς καιρούς, που διανύουμε. Με άκαμπτο θάρρος και πηγαία μαχητικότητα επιτελεί μία αποστολή θυσίας και Ομολογίας, η οποία φλογίζει την καρδιά και την ψυχή κάθε καταδιωκομένου χριστιανού, του οποίου η Πίστη πλήττεται από τα βέλη της παγκοσμιοποίησης και της νέας τάξης πραγμάτων».

Θυμηθείτε το ντροπιαστικό video:

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More