Ένα βήμα πιο κοντά στην καθολική απαγόρευση κυκλοφορίας: Ουρές στα διόδια Ελευσίνας – Εγκαταλείπουν την Αθήνα!

Τέτοιου είδους συμπεριφορές προσπαθεί να αποτρέψει η κυβέρνηση, η οποία τονίζει πως αν συνεχιστούν θα εφαρμόσει πιο αυστηρά μέτρα περιορισμού.

Έκκληση προς τους πολίτες να μην μετακινούνται απευθύνει με ανάρτησή του στο twitter ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος.

«Θέλω να απευθύνω ένα πολύ ισχυρό κάλεσμα, μια παράκληση προς όλους: δεν πρέπει να μετακινούμαστε, πρέπει να μένουμε κυρίως μέσα στο σπίτι και ιδίως δεν πρέπει να πηγαίνουμε στα χωριά απ’ όπου είναι η καταγωγή του καθενός διότι εκεί επιβαρύνουμε πολλαπλά την κατάσταση».

Απαγόρευση κυκλοφορίας στον Υμηττό, κλείνει το Πεδίο του Άρεως

Απαγόρευση της πρόσβασης στον Υμηττό λόγω της πανδημίας του κορονοϊού αποφάσισε η Περιφέρεια Αττικής ενώ σχεδιάζει περιοριστικά μέτρα και σε άλλους ανοικτούς χώρους όπως το Αττικό Αλσος έως και λουκέτο στο Πεδίο του Άρεως.

Aρχικό κείμενο:

Την ώρα που η πλειοψηφία των πολιτών υπακούει στις οδηγίες και «μένει σπίτι», κάποιοι άλλοι βλέπουν την καραντίνα με απίστευτη ανευθυνότητα και ως ευκαιρία να πάνε στα χωριά τους, εν μέσω επιδημίας κορωνοϊού κι ενώ μόλις χθες ο πρωθυπουργός άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο απαγόρευσης της κυκλοφορίας.

Έτσι λοιπόν, ένα βήμα πριν από τη γενική απαγόρευση κυκλοφορίας βρίσκεται η Ελλάδα.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More