Επιχείρηση αποστολής «ενισχύσεων» από Αθήνα προς Εβρο στους παράνομους μετανάστες αλλά εμποδίστηκαν από τα ΜΑΤ

Πιο συγκεκριμένα χθες το βράδυ στις 11: 50 μμ στο Σταθμό Λαρίσης 400 αλλοδαποί λαθρομετανάστες προσπάθησαν να επιβιβαστούν στην αμαξοστοιχία T 600 που είχε προγραμματισμένο δρομολόγιο από Αθήνα προς Αλεξανδρούπολη με αναχώρηση στις 00:00 π.μ για να ενισχύσουν και να συμπαρασταθούν στους συμπατριώτες τους που βρίσκονται στα τουρκικά σύνορα στον έβρο περιμένοντας να περάσουν μέσα στην Ελλάδα όπως είπαν οι ίδιοι !

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες οι 400 περίπου αλλοδαποί λαθρομετανάστες εμποδίστηκαν την τελευταία στιγμή χάρη στην εγρήγορση των υπαλλήλων του ΟΣΕ που ενημέρωσαν άμεσα την ελληνική αστυνομία .
Ύστερα από την γρήγορη επέμβαση των ΜΑΤ η ομάδα των 400 περίπου αλλοδαπών λαθρομεταναστών διαλύθηκε και απομακρύνθηκε από το Σταθμό Λαρίσης.

Σημαντικό είναι να τονίσουμε ότι η αμαξοστοιχία έφυγε από τα στέγαστρα του Αγ. Ιωάννη Ρέντη για το Σταθμό Λαρίσης με μια ώρα καθυστέρηση λόγω των αλλοδαπών λαθρομεταναστών .

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More