Εθνοφύλακες Έβρου: “Είμαστε έτοιμοι να υπερασπιστούμε τον τόπο μας και την πατρίδα. Περιμένουμε διαταγές”

Έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να βοηθήσουν στην εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στην περιοχή μας, με τις χιλιάδες λαθρομεταναστών που τους κατηύθυνε η Τουρκία στα σύνορα και πιέζοντας τους να επιχειρήσουν εισβολή στην Ελλάδα, είναι οι Εθνοφύλακες του Έβρου.

Σε όλα τα σημεία του νομού, τόσο στο βόρειο όσο και στο κεντρικό και νότιο κομμάτι, οι επικεφαλής των Ταγμάτων Εθνοφυλακής αλλά και τα μέλη τους, περιμένουν την διαταγή από τους αρμόδιους των ενόπλων δυνάμεων, προκειμένου να συνδράμουν όπου χρειάζεται. Είτε με έλεγχο των συνόρων μας, αφού οι αποστάσεις είναι τεράστιες και είναι πολύ δύσκολο αν όχι αδύνατο να ελεγχθούν μόνο από την αστυνομία και τις δυνάμεις του στρατού που συμμετέχουν, είτε με αποτροπή στα σημεία εκτός των Καστανεών. Άλλωστε όλοι βλέπουν πως παρά την μεγάλη κινητοποίηση και παρουσία αστυνομικών και στρατού, από κάποια σημεία είτε του χερσαίου κομματιού στο Τρίγωνο κυρίως, όσο και στις περιοχές Διδυμοτείχου, Τυχερού και των γύρω χωριών, βρίσκουν τον τρόπο και τα περάσματα κάποιοι να εισέρχονται στο ελληνικό έδαφος.

Αγροτικός-Κτηνοτροφικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης:

Είμαστε έτοιμοι να βοηθήσουμε όποτε και όπου μας ζητηθεί

Επίσης, με ανακοίνωση του ο Αγροτικός και Κτηνοτροφικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης, με ανακοίνωση του ξεκαθαρίζει ότι τα μέλη του είναι έτοιμα να βοηθήσουν όποτε και όπου τους ζητηθεί από την Πολιτεία, σε αυτές τις δύσκολες καταστάσεις.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More