Έβρος ώρα μηδέν: Κατά «κύματα» επιθέσεις των ισλαμιστών του Ερντογάν με ιαχές «Ζήτω η Τουρκία»(Βίντεο)

Ο στρατός του Ερντογάν επιχειρεί να κατεδαφίσει τον ελληνικό φράχτη.
Ραγδαία κλιμάκωση παρατηρείται τις τελευταίες ώρες στον Έβρο καθώς ο ισλαμικός στρατός του Ερντογάν επιτίθεται κατά «κύματα» στον ελληνικό φράχτη με ιαχές «Ζήτω η Τουρκία».

Παράλληλα, οι Τούρκοι έχουν ξεκινήσει «εργασίες» σε ευαίσθητα κομμάτια του Έβρο.

Νέο βίντεο δείχνει πως συντηρείται η προπαγάνδα Ερντογάν στα ελληνοτουρκικά σύνορα. Στις εικόνες που θα δείτε, μια ομάδα νεαρών μεταναστών έχει συγκεντρωθεί σε σημείο που απέχει λίγο μόλις μέτρα από την τουρκική πλευρά των συνόρων με την Ελλάδα στις Καστανιές.

Οι μετανάστες έχοντας λάβει οδηγίες από μέλη τηλεοπτικού συνεργείου, επιφημούν το τουρκικό κράτος φωνάζοντας εν χορω “Τουρκία – Τουρκία” ενώ όπως θα προσέξετε ο ρεπόρτερ πέφτει στο έδαφος ώστε να μην φαίνεται στο πλάνο, έχοντας όμως δίπλα του το μικρόφωνο ώστε να μεταδίδονται καθαρά οι φωνές των καθοδηγουμενων μεταναστών.

Μόλις το τηλεοπτικό γύρισμα τελειώνει, όπως φαίνεται στις εικόνες που καταγράφηκαν με κινητό τηλέφωνο, οι μετανάστες αγκαλιάζουν και φιλάνε τον Τούρκο ρεπόρτερ ενώ στο βάθος μπορείτε να παρατηρήσετε τις φωτιές και τους καπνούς από την ανταλλαγή δακρυγόνων στο φυλάκιο των Καστανιών

Δείτε το βίντεο

#kurdstan #Ελλάδα Μόλις πήρα το βίντεο απο Τα σύνορα.Μαναρια μου Αφού φωνάζετε ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ καθίστε είκι και να πάρετε άσυλο είκι/ Ελλάδα δεν είναι xalifa και Bagdad και …. εδώ η έλληνες έχουνε δώσει τα κόκαλα τους και το αίμα τους για τιν χώρα /αν θέλεις την Ελλάδα σεβασμό και αξιοπρέπεια πρέπει να έχουμε και τα είναι ανοιχτή χώρα για όσους σέβονται.Αφού φωνάζετε ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΟΥΡΙΚΑ καθίστε στην Τουρκία και 🤐🤐🤐🤐😡😡#kurdistan #Ελλάδα

Δημοσιεύτηκε από Aram Nouran στις Σάββατο, 7 Μαρτίου 2020

Κλιμακώνει την επιθετική του τακτική στα ελληνοτουρκικά σύνορα ο Ταγίπ Ερντογάν
Bίντεο ντοκουμέντο που δείχνει εκσκαφέα να κάνει εργασίες στην κοίτη του ποταμού Έβρου, στην τουρκική πλευρά των συνόρων. Δεν είναι δυνατόν να διευκρινιστεί τι ακριβώς κατασκευάζουν οι Τούρκοι, αν ετοιμάζουν κάποιου είδους ράμπα (γλίστρα;) για να έχουν όδευση προς το ποτάμι.

Η κινητικότητα στην τουρκική πλευρά της μεθοριακής γραμμής στον Έβρο, είναι μια προφανής ένδειξη ότι ο Ερντογάν υλοποιεί βήμα-βήμα μια στρατηγική την οποία και αναπροσαρμόζει αναλόγως των αντιδράσεων της ελληνικής πλευράς.

Κατά πληροφορίες, στην κυβέρνηση αναδιατάσσουν τις δυνάμεις αναλόγως των τουρκικών κινήσεων και επανεξετάζουν τις τακτικές που ακολουθούν με βάση τις προκλήσεις από την πλευρά των γειτόνων. Στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και στο πρωθυπουργικό γραφείο υπάρχουν σκέψεις να προχωρήσει με διαδικασίες εξπρές η πρόσληψη 1.000 ειδικών αστυνομικών οι οποίοι θα αναλάβουν να αντικαταστήσουν ειδικά εκπαιδευμένες αστυνομικές μονάδες που ενδέχεται να χρειαστεί να μετακινηθούν προς τον Έβρο.

Στην Ελληνική Αστυνομία και στον στρατό επεξεργάζονται σχέδια για την ενίσχυση του μήκους 11 χιλιομέτρων φράχτη στα σημεία που προκαλούνται φθορές από τους μετανάστες ή τους άντρες της τουρκικής αστυνομίας.

Τη νύχτα της Παρασκευής προς το Σάββατο από την τουρκική πλευρά με μαζική ρίψη χημικών επιχειρήθηκε να εντοπιστούν πιθανά «ρήγματα» στην ελληνική στρατηγική αποτροπής εισόδου μεταναστών από τα ελληνοτουρκικά σύνορα.

Η τουρκική αστυνομία συνέχισε να εκτοξεύει χημικά προς τους Έλληνες αστυνομικούς που βρίσκονται στο μεθοριακό φυλάκιο των Καστανέων και τις πρωινές ώρες του Σαββάτου, ενώ οι μετανάστες –όπως φαίνεται σε μια σειρά από βίντεο- βρίσκονται σε συνεννόηση με τους άνδρες των τουρκικών δυνάμεων και κινούνταν προς τον φράχτη επιδιώκοντας να προκαλέσουν φθορές.

Μετανάστες

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More