Ευρωπαϊκό 1987 – Καταγγελία σοκ από τον Σ.Μαρτσουλιόνις: «Oι Έλληνες μας δωροδόκησαν» (βίντεο)

Ο Σαρούνας Μαρτσουλιόνις προχώρησε σε αποκαλύψεις όσον αφορά τον τελικό του Ευρωμπάσκετ του 1987, ανάμεσα σε Ελλάδα και ΕΣΣΔ, υποστηρίζοντας πως… κάποιοι Έλληνες προσπάθησαν να δωροδοκήσουν τους παίκτες της ΕΣΣΔ.

Συγκεκριμένα ο 56χρονος γκαρντ της Σοβιετικής Ένωσης και αργότερα της Λιθουανίας, ανέφερε με δηλώσεις του σε περιοδικό, πως μερικοί Έλληνες προσπάθησαν να δωροδοκήσουν παίκτες της ΕΣΣΔ προσφέροντάς τους χρήματα πριν τον αγώνα, ωστόσο κανείς από αυτούς δεν δέχθηκε την προσφορά.

«Μερικοί Έλληνες μας πρόσφεραν χρήματα, φυσικά κανείς δεν το δέχτηκε, αλλά μόνο η πρότασή τους δημιούργησε αμφιβολίες στην ομάδα μας. Το πραγματικό πρόβλημα ήταν μεταξύ μας, λόγω της κακής επικοινωνίας μας. Εάν ο προπονητής είχε οργανώσει μια συνάντηση και είχε ρωτήσει τι πιστεύαμε για μια τέτοια προσφορά, θα είχαμε συντρίψει τους Έλληνες, είμαι σίγουρος. Αντ ‘αυτού, ήμασταν σε σύγχυση και χάσαμε» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μαρτσουλιόνις.

Μάλιστα, τονίζει ότι αυτή η ενέργεια αποσυντόνισε πλήρως την ομάδα του, γνωρίζοντας στη συνέχεια την ήττα στον τελικό.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More