Ευρωβουλευτής του Σαλβίνι παραδίδει μαθήματα εθνικής πολιτικής: «Όχι η Τουρκία στην ΕΕ» – «Έβαψαν τα χέρια τους με αίμα των Κούρδων»

Ο Άνγκελο Τζιόκκα που ανήκει στο κόμμα του Ματέο Σαλβίνι, είναι γνωστός για τις δράσεις του ενάντια στην ΕΕ και στους μετανάστες.

Ο Τζιόκα κατά την γενική συνέλευση ασκώντας κριτική στην στρατιωτική επιχείρηση στην βόρεια Συρία, πήρε τα σοκολατάκια που είχαν φέρει νωρίτερα Τούρκοι βουλευτές και τα πέταξε κάτω.

Σύμφωνα με την είδηση από το Euronews, ο Τζιόκα υποστήριξε πως η Τουρκία βομβαρδίζει πολίτες στην Β. Συρία και πρόσθεσε πως «Δεν δεχόμαστε δώρα από αυτούς με τα αιματοβαμμένα χέρια, που στηρίζουν την τρομοκρατία»

Ο Ιταλός ευρωβουλευτής κοινοποίησε στο λογαριασμό του στο τουίττερ τις στιγμές κατά τις οποίες πέταξε κάτω το κουτί με τα σοκολατάκια. Στο βίντεο που κοινοποίησε ο Τζιόκα έβαλε και υπέρτιτλο ¨Όχι η Τουρκία στην Ευρώπη¨.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More