Φέρες – Νέα επεισόδια: Εν μέσω πολεμικών ιαχών χιλιάδες αλλοδαποί επιχειρούν να εισβάλλουν στην Ελλάδα! (βίντεο)

Μεγάλη ένταση επικράτησε πριν από λίγη ώρα στις Φέρες, όταν μία «ομάδα» με πάνω από 1.500 αλλοδαπούς επιχείρησε να εισβάλει στην Ελλάδα.

Οι Φέρες που βρίσκονται πολύ πιο νότια από τις Καστανιές σχεδόν 28 χλμ. από την Αλεξανδρούπολη, σημαίνει ότι οι αλλοδαποί επιχειρούν να μπουν από οποιοδήποτε χερσαίο κομμάτι υπάρχει στην ελληνοτουρκική μεθόριο.

Στο σοκαριστικό αυτό βίντεο ακούγονται ιαχές από τους ενδεχομένως και χιλιάδες παράνομους μετανάστες να επιχειρούν να διασπάσουν τη συνοριογραμμή, με τη σκηνή να θυμίζει κυριολεκτικά την επέλαση των βαρβάρων πριν την μάχη.

Μάλιστα ένας εκ των στελεχών των δυνάμεων του Στρατού ή της Αστυνομίας, ακούγεται να αναρωτιέται με σχετική αγωνία: «Πόσοι είναι , πόσοι είναι γ@μ@ την πουτ… μου;».

Τελικά και αυτή η προσπάθεια των αφηνιασμένων αλλοδαπών να εισβάλουν στη χώρα έκηξε άδοξα, αλλά τα ερωτήματα είναι πολλά:

Τι θα γίνει εάν οι Τούρκοι οργανώσουν προβοκάτσια με νεκρό ή νεκρούς;

Για πόσο Στρατός και Αστυνομία θα αντέξουν μια τέτοια κατάσταση συνεχώς στο «κόκκινο», που μπορεί να διαρκέσει ίσως και για μήνες, πριν τους καταβάλλει η κούραση;

Όταν λέμε δεν περνάει τίποτα το εννοούμε ❗❗❗

Δημοσιεύτηκε από Vaios Katsougias στις Δευτέρα, 2 Μαρτίου 2020

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More