«Γιόκ στην Τουρκάλα»: Μάγκας Αστυνομικός απαγόρευσε την είσοδο της Προξένου σε Καραντίνα

Μόνο θετικά σχόλια ξεσηκώνει στους κόλπους της ηγεσίας η ενέργεια αστυνομικού σκοπού στο ξενοδοχείο «Coral» τηςΓλυφάδας 4* παρακαλώ , να απαγορεύσει την είσοδο της προξένου της Τουρκίας στο εσωτερικό, ώστε να ενημερωθεί από τους 90 συμπατριώτες της που φιλοξενούνται εκεί, για τις συνθήκες της διαμονής τους.

Πρόκειται για το σύνολο των Τούρκων μελών του πληρώματος του πλοίου «Ελ. Βενιζέλος» στο οποίο υπήρξαν 120 κρούσματα του ιού και σύμφωνα με τη διπλωμάτη της γείτονος, είχαν εκφράσει προηγουμένως παράπονα και διαμαρτυρίες.
Ο αστυνομικός φέρεται να της είπε ότι σέβεται τη διπλωματική ιδιότητα της, πλην όμως της κατέστησε σαφές πως πρόκειται για χώρο αυστηρής καραντίνας και πως δεν μπαίνει, ούτε βγαίνει κανείς.

Πρόσθεσε δε, δείχνοντας το πολύ καλό επίπεδο της ενημέρωσης του, πως εάν οι τουρκικές αρχές ήθελαν καλύτερες συνθήκες διαμονής, από τις υψηλού επιπέδου που παρέχει η κυβέρνηση με χρήματα του ελληνικού λαού, να τους επέτρεπαν την αποβίβαση τους στο λιμάνι του Τσεσμέ και να τους έβαζαν σε Σουίτες.

Σχόλιο: Κόκκαλο η Τουρκάλα πρόξενος που πήρε μια γεύση οτι στη Ελλάδα δεν είναι όλοι οσφυοκάμπτες όπως λέει ο Ερντογάν και η παρέα του ,αλλά Τσαμπουκάδες και μάγκες

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More