«Η Αλεξανδρούπολη είναι τουρκική…» Έχουν παλαβώσει εντελώς οι τούρκοι… Αυτα τα λέει σύμβουλος ασφαλείας του Ερντογάν…!!!

Απίστευτα κι όμως αληθινά τα όσα αναφέρει σε τουρκική τηλεοπτική εκπομπή, ο σύμβουλος ασφαλείας του Τούρκου Προέδρου / εξωτερικής πολιτικής, Μεσούτ Χακί Κάσιν. ‘Οπως αναφέρει, η πόλη της Αλεξανδρούπολης, ανήκει στην Τουρκία, ενώ ορκίζεται να καταλάβει ελληνικά όπλα στο Αιγαίο και τα αμερικανικά όπλα στη Συρία.

Για ακόμα μια φορά το θράσσος των γειτόνων ξεπερνά τα όρια, ενώ οι εν λόγω δηλώσεις ήρθαν λίγα 24ωρα μετά τα πολλαπλά μηνύματα που έστειλε η Ελλάδα στην Τουρκία, με την τοποθέτηση του Έλληνα Υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Δένδια, προς τον Τούρκο ομόλογό του.

«Η Τουρκία έχει παραβιάσει στο Αιγαίο και στην Ανατολική Μεσόγειο το Διεθνές Δίκαιο και τη Σύμβαση για το Δίκαιο της Θάλασσας. Εχει κάνει 400 υπερπτήσεις πάνω από ελληνικό έδαφος! Μεβλούτ, πάνω από ελληνικό έδαφος! Δεν υπάρχει καμία διάταξη Δικαίου που να επιτρέπει πτήση πάνω από το ελληνικό έδαφος», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Δένδιας το απόγευμα της Πέμπτης από την Αγκυρα μπροστά στο κυριολεκτικά παγωμένο βλέμμα του αιφνιδιασμένου υπουργού Εξωτερικών της Τουρκίας.

«Σκληρή απάντηση Δένδια στις τουρκικές προκλήσεις», «Σύγκρουση σε απευθείας μετάδοση», «Πινγκ-πονγκ δηλώσεων live», ήταν μερικοί από τους κεντρικούς τίτλους στα μεγαλύτερα ελληνικά Μέσα Ενημέρωσης, ενώ ο διεθνής Τύπος παρατηρούσε: «Καιρό είχαμε να δούμε τέτοια σύγκρουση…».

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More