Η χώρα εποικίζεται με πρωτοφανή ταχύτητα: 103.000 αλλοδαποί εισέβαλαν στην Ελλάδα το 2019

Σύγκρυο για το μέλλον της Ελλάδας προκαλούν τα επίσημα στοιχεία, αναφορικά με τις εισβολές των αλλοδαπών από θαλάσσια και χερσαία «σύνορα» το 2019.

Πιο συγκεκριμένα ο επίσημα καταγεγραμμένος αριθμός των αλλοδαπών εποίκων που παραβίασαν τα κατ΄ ευφημισμόν σύνορα της Ελλάδας. το 2019 ανέρχεται στις 103.000, μουσουλμάνοι στο 99,3% των περιπτώσεων, ενώ επιπρόσθετα ένας αριθμός 25 με 30 χιλιάδων ενδέχεται να έχει διαφύγει της «προσοχής» των αρχών.

Ενδεικτικά μόνο από τις αρχές Δεκεμβρίου πάνω από 5.000 αλλοδαποί εισέβαλλαν στην ανοχύρωτη χώρα σύμφωνα με στοιχεία της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορείου Αιγαίου, η οποία το μόνο που κάνει είναι να καταγράφει τον αριθμό των εισβολέων εποίκων.

Ειδικότερα, στις ακτές των ελληνικών κατά τα άλλα νησιών αποβιβάστηκαν 5.247 άτομα. Από αυτά 3.681 ήταν στην Λέσβο, 688 στην Χίο και 878 στην Σάμο.

Είναι γνωστή η διάλυση που επικρατεί στα κατ΄ ευφημισμόν σύνορα της Ελλάδας. Τώρα όμως οι αλλοδαποί κάνουν και πλάκα. Αφού γιόρτασαν την είσοδο του νέου έτους στην Τουρκία, στη συνέχεια πήραν τις βάρκες και αποβιβάστηκαν χωρίς κανένα πρόβλημα στην Λέσβο.

Για να γίνει ακόμη πιο κατανοητή η διάλυση που επικρατεί, 123 άτομα, έφτασαν στη Λέσβο, αμέσως μετά την είσοδο της νέας χρονιάς.

Αφού γιόρτασαν την είσοδο του νέου έτους στην Τουρκία, στη συνέχεια μπήκαν σε τρία σκάφη και αποβιβάστηκαν χωρίς κανένα πρόβλημα στην Λέσβο, όπου και απλώς καταγράφηκαν από την… Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Βορείου Αιγαίου,

Άλλοι 134 είχαν έρθει την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, αφού προτίμησαν να κάνουν την αλλαγή του χρόνου στην Ελλάδα.

Όλοι τους βέβαια, ανεξαιρέτως θα αιτηθούν «άσυλο» προκειμένου να παρατείνουν επ΄αόριστον, δηλαδή για πάντα, την παραμονή τους στην χώρα.

Η Ελλάδα, απλώς εποικίζεται με ταχύτατους ρυθμούς έχοντας χάσει κάθε έννοια εθνικής κυριαρχίας.

Σχεδόν κάθε χρόνο, και κατά μέσο όρο από το 2010, 100 χιλιάδες αλλοδαποί μπαίνουν στην «χώρα» και το 2020 η κατάσταση αναμένεται να κινηθεί σε ακόμη πιο υψηλούς αριθμούς, καθώς η Τουρκία θα πιέσει την Ελλάδα για υποχωρήσεις στο Αιγαίο, μέσω των μουσουλμάνων εποίκων.

Η Ελλάδα δυστυχώς έχει παραδοθεί εδώ και καιρό στο έλεος των ξένων και τίποτα δεν δείχνει πως θα αντιδράσει με τον ένα ή άλλο τρόπο.

Μάλιστα, όπως μπορείτε να δείτε και παρακάτω δικηγορικά γραφεία στην Ελλάδα, υπόσχονται γρήγορη απόδοση ασύλου σε όσους μουσουλμάνους τους καταβάλλουν το σχετικό αντίτιμο βέβαια, ενώ παράλληλα υπόσχονται και άμεση σύσταση ΜΚΟ για όποιον ημεδαπό ή αλλοδαπό θέλει να αποκτήσει μια.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More