Η Κυβέρνηση «έγραψε τις αντιδράσεις των Εβριτών» και …Προχωρά άμεσα στην επέκταση του ΚΥΤ Φυλακίου (δείτε την απόφαση)

Η εξαιρετικά αρνητική εξέλιξη που σημειώθηκε σήμερα και συγκεκριμένα στις 14:21:08, πάλι με την δημοσίευση μέσα από την ΔΙΑΥΓΕΙΑ (όπως και στις 29 Δεκεμβρίου, με ανάρτηση της απόφασης για ενοικίαση 33,5 στρεμμάτων προκειμένου να γίνει επέκταση του ΚΥΤ Φυλακίου, επιβεβαιώνει ξεκάθαρα ένα πράγμα.

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης προσωπικά και ο υπουργός Μετανάστευσης κιαι Ασύλου Νότης Μηταράκης τον οποίο στηρίζει φανατικά, ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ότι ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΠΕΚΤΑΣΗ-ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ του ΚΥΤ Φυλακίου.

Με την διάθεση ποσού είκοσι επτά χιλιάδες εννιακόσια δέκα επτά ευρώ (27.917,00 €) για «τη μίσθωση γεωτεμαχίων συνολικής έκτασης 33,50 στρεμμάτων για τις ανάγκες επέκτασης του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης Φυλακίου του Δήμου Ορεστιάδας”.

Σε κοινή γραμμή Μητσοτάκης και Μηταράκης είναι σαν να λένε με την συγκεκριμένη απόφαση: Ποιος του… υπολογίζει (κάποια άλλη λέξη μου έρχεται στο μυαλό αλλά…) τους Εβρίτες που φωνάζουν και διαμαρτύρονται. Εμείς προχωράμε κανονικά στην δημιουργία μιας Ισλαμούπολης ελάχιστα χιλιόμετρα απ’ τα ελληνοτουρκικά σύνορα, στο Φυλάκιο Ορεστιάδας και μέχρι να γίνουν οι εκλογές θα το έχουν ξεχάσει.

Πως το έλεγε άλλωστε ο συγχωρεμένος πατήρ Μητσοτάκης για τα Σκόπια; Σε 10 χρόνια θα το έχουν ξεχάσει οι Έλληνες. Εξ’ άλλου, αν εξαιρέσουμε την δυναμική συγκέντρωση της 8ης Φεβρουαρίου, όταν ο “πολιτικός σαλτιμπάγκος” Μηταράκης βρέθηκε στην Ορεστιάδα, ουσιαστική αντίδραση στο ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ που ξεκίνησε να υλοποιείται, δεν υπήρξε. Με ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ τον τοπικό δήμαρχο Ορεστιάδας Βασίλη Μαυρίδη, που επί μήνες… περί άλλων τύρβαζε και μέχρι σήμερα ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΗΚΕ στην Αθήνα για συναντήσεις με Πρωθυπουργό και πολιτικούς αρχηγούς.

Ο ΕΒΡΟΣ… ΕΠΕΣΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ δυστυχώς και μερίδιο ευθύνης έχουν όλοι όσοι μπορούσαν να αποτρέψουν την δημιουργία αυτής της ΕΘΝΙΚΗΣ “ΒΟΜΒΑΣ” και δεν το έπραξαν.

Άντε βρε, μια και απ’ ότι είδαμε στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ βρίσκεται σε εξέλιξη και ο διαγωνισμός για την ΣΙΤΙΣΗ του ΚΥΤ Φυλακίου, σε… καλή μεριά τα εκατοντάδες χιλιάδες αυξημένα έσοδα απ’ την επέκταση του ΚΥΤ Φυλακίου.

ΖΗΤΑΜΕ ΣΥΓΝΩΜΗ από τους Εβρίτες, γιατί στο ποσοστό που μας αναλογεί, ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΜΕ αυτό το ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ που γίνεται στο Φυλάκιο Ορεστιάδας.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More