Η κυβέρνηση επέβαλε ολικό βραδινό lockdown σε όλη τη χώρα από Παρασκευή -«Ούτε στην αυλή τους» μετά τις 21:00 οι πολίτες

Η ελληνική κυβέρνηση, δια στόματος του υπ. Πολιτικής Προστασίας Νίκου Χαρδαλιά επέβαλε σχεδόν ολική απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 21:00 μέχρι τις 5:00 σε όλη τη χώρα!

Με λίγα λόγια οι κάτοικοι από την Παρασκευή 13/11 μετά τις 21:00 δεν θα μπορούν να βγούν ούτε… στο μπαλκόνι τους παρά μόνο για εργασία, υγεία και βόλτα με το κατοικίδιο.

Ειδικότερα, ο κ. Χαρδαλιάς ανακοίνωσε:

Σε όλη την επικράτεια από τις 9 – 5 το πρωί περιορισμός μετακινήσεων σε όλη την Ελλάδα, με ελάχιστες εξαιρέσεις. Το μέτρο θα τεθεί σε ισχύει από την Παρασκευή.

Ατομική άθληση: Δεν αφορά τις προπονήσεις στα πλαίσια σωματίων. Αφορά μόνο σε προσωπική άσκηση, έως 3 άτομα. Κυνήγι και ψάρεμα δεν επιτρέπονται.

Τηλεργασία: Κάθε οργανισμός δημοσίου και ιδιωτικού τομέα, θα λειτουργεί μόνο με το απαραίτητο προσωπικό και θα ενημερώνει για το ποιοι έχουν βγει τηλεργασία.

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε σήμερα, Τετάρτη, 2.752 νέα κρούσματα του κορωνοϊού στην Ελλάδα.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More