Η κυβέρνηση «πάγωσε» τους Έλληνες: Ο περιορισμός των μετακινήσεων με SMS θα επεκταθεί επ’ αόριστον

Ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης προχώρησε χθες σε μία δήλωση που προκάλεσε πολλά ερωτήματα, καθώς είπε πως η μετακίνηση με SMS, δηλαδή ουσιαστικά η απαγόρευση κυκλοφορίας θα επεκταθεί και μετά τις 7 Ιανουάριου για άγνωστο χρονικό διάστημα!

Με λίγα λόγια η κυβέρνηση θα απαγορεύσει στους πολίτες να μετακινούνται ελεύθερα ακόμα και στη γειτονιά τους αν δεν της δηλώσουν που πάνε και πότε. Αυτό το μέτρο δεν υπάρχει σε σχεδόν καμία χώρα της Ευρώπης εκτός από την Ελλάδα και είναι μυστήριο γιατί η κυβέρνηση επιμένει τόσο πολύ σε αυτό. Το ίδιο ισχύει και για τις μάσκες οι οποίες δήλωσε ο πρωθυπουργός πως θα μείνουν ακόμα και μετά τον εμβολιασμό.

Άραγε το ίδιο θα ισχύσει και με το SMS; Θα γίνει αυτή η νέα πραγματικότητα των Ελλήνων για τα επόμενα χρόνια;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παράλληλα ο κ.Γεωργιάδης αποκάλυψε πως στις 7 Ιανουαρίου ίσως ξεκινήσει το «άνοιγμα» των καταστημάτων λιανικής αλλά σε καμία περίπτωση της εστίασης, που όλα δείχνουν πως θα πάει «παγωμένη» μέχρι το Πάσχα ή ακόμα και το καλοκαίρι!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More