Η «Ντουφεκισμένη Μπεκάτσα ανησυχεί» λέει για τη… Στρατιωτική Παρέλαση της 25ης Μαρτίου

Την» ανησυχία» της για την επιδημιολογική επίπτωση της παρέλασης των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση, εξέφρασε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σία Αναγνωστοπούλου, αν και μας κάνει τη χάρη και αποδέχεται τη σημασία της Επετείου.

Πόσο μάλλον όταν, όπως έχουμε αναφέρει , στην παρέλαση φέτος έχουν προσκληθεί και άνευ απροόπτου θα δώσουν το παρόν ο Πρόεδρος της Γαλλίας Εμμανουέλ Μακρόν, ο πρίγκιπας Κάρολος της Μεγάλης Βρετανίας και ο Ρώσος Πρωθυπουργός Μισούστιν.

Αυτό πάντως που έχει προκαλέσει αντιδράσεις στα social media, είναι το γεγονός ότι η Σια Αναγνωστοπούλου ανησυχεί μεν για τις επιπτώσεις της παρέλασης στην εξέλιξη της πανδημίας του κορονοϊού- αν και η παρέλαση θα γίνει χωρίς κοινό και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά-, αλλά δεν ανησυχεί για τις επιπτώσεις σε καμιά περίπτωση για την πανδημία από τις διαδηλώσεις του Σύριζα !

Τι μας θυμίζει αυτό : Οτι έσκιζαν τα ιμάτιά τους κάποιοι στο Σύριζα για την παρουσία Πιστών στις Εκκλησίες …ενώ δεν πέρναγαν ούτε από έξω !!

Πόσο τυχαία να είναι μερικά πράγματα στην Ελλάδα από Έλληνες Πολιτικούς

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More