Η Όλγα Κεφαλογιάννη αδειάζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την Χάγη!

Κατηγορηματικά αντίθετη με την προοπτική προσφυγής στην Χάγη για τις τουρκικές διεκδικήσεις δηλώνει η βουλευτής Αθηνών της ΝΔ Όλγα Κεφαλογιάννη, αδειάζοντας ουσιαστικά την «γραμμή Μητσοτάκη» που προσπαθεί μεθοδικά το ακριβώς αντίθετο!

Σε παρουσία της στο τηλεοπτικό κανάλι «KONTRA» και σε ερώτηση του Γιώργου Μελιγγώνη, το σημαίνον στέλεχος του κυβερνώντος κόμματος ξεκαθάρισε ότι η ίδια απορρίπτει την Χάγη, την οποία μάλιστα χαρακτήρισε «επικίνδυνη». Καθώς, όπως είπε, υπάρχουν σοβαρές διαφωνίες με την Τουρκία σχετικά με τις διαφορές που πρέπει να επιλυθούν, ενώ ζήτησε ομοψυχία στα εθνικά θέματα και την εξωτερική πολιτική, κρίνοντας θετικά μέχρι στιγμής τη στάση της αντιπολίτευσης.

Το πλέον σημαντικό όλων είναι η υπεράσπιση της εθνικής γραμμής την οποία τεχνηέντως ορισμένοι στην κυβέρνηση προσπαθούν να ελαστικοποιήσουν, μιλώντας γενικώς για «διαφορές».

Η Όλγα Κεφαλογιάννη ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχουν «διαφορές» με την Τουρκία όπως αυτή θέλει να τις παρουσιάσει, παρά μία και μόνη διαφορά: Η οριοθέτηση της νησιωτικής υφαλοκρηπίδας και μόνο!

Τέλος, η Όλγα Κεφαλογιάννη έδωσε στον Ερντογάν την απάντηση που δεν έδωσε η κυβέρνηση στους ισχυρισμούς του.

Ότι τα ελληνοτουρκικά δεν είναι διμερές, αλλά ευρωτουρκικό θέμα.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More