Ισλαμιστές φωνάζουν ”Αλλάχ Ακμπάρ” & επιτίθενται στα ΜΑΤ: Τους διέλυσαν τα Σώματα Ασφαλείας μέσα σε λίγα λεπτά – Νέα επεισόδια στον Έβρο

Ένταση και επεισόδια σημειώνονται από το πρωί του Σαββάτου στο φυλάκιο των Καστανιών, με ρίψη δακρυγόνων και καπνογόνων από τους Τούρκους.
Όπως μπορεί κανείς να δει στη live εικόνα που μεταδίδει το RT, η ατμόσφαιρα έχει αρχίσει να γίνεται αποπνικτική, καθώς η ένταση στην περιοχή συνεχίζεται για ένατη συνεχόμενη ημέρα.

Οι συγκεντρωμένοι μετανάστες που βρίσκονται επί τουρκικού εδάφους στο Παζάρ Κουλέ προσπαθούν κάποιες στιγμές να φτάσουν πιο κοντά στο φράχτη.

Τα δακρυγόνα από το τουρκικό έδαφος φτάνουν στο ελληνικό ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο καταυλισμός που έχει στηθεί πιο μακριά από τον φράχτη ειναι γεμάτος μετανάστες.

Στο στρατιωτικό φυλάκιο 1 οι δυνάμεις της αστυνομίας και του στρατού είναι μεγάλες και σε απόλυτη ετοιμότητα.

Πριν λίγο, μια ομάδα μεταναστών προσπάθησε να φτάσει στον φράχτη προφανώς για να δημιουργήσουν τρύπα ενώ αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο για να τους αποτρέψουν.

Λίγα μέτρα πιο πίσω παραταγμένοι βρίσκονται και στρατιώτες.

Ο φράχτης έχει ενισχυθεί ακόμη περισσότερο ενώ οι στρατιώτες μπαλώνουν στη στιγμή οποία τρύπα ανοίγεται από μετανάστες

Την ίδια στιγμή, όπως μπορείτε να δείτε στα βίντεο, συνεχίστηκαν οι μάχες χθες στα σύνορα. Δεκάδες ισλαμιστές έκαναν επιθέσεις φωνάζοντας ”Αλλάχ Ακμπάρ” και ζήτω η Τουρκία!

Η Ελληνική αντίδραση ήταν άμεση, με ρίψεις χημικών και νερού κατά των εισβολέων, οι οποίοι αποχώρησαν ατάκτα

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More