Καταδίωξη και Σύλληψη Παλαιστίνιου που μετάφερε Λαθρομετανάστες

Στη σύλληψη ενός Παλαιστίνιου ο οποίος μετέφερε παράνομα έξι λαθρομετανάστες με το αυτοκίνητο του προχώρησαν αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη.

Σε βάρος του 27χρονου Παλαιστινίου σχηματίσθηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης για παράνομη μεταφορά – προώθηση λαθρομεταναστών στο εσωτερικό της χώρας, απείθεια, αντίσταση και διατάραξη ασφάλειας συγκοινωνιών, ενώ διαπιστώθηκε ότι στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης.
Χθες το απόγευμα στην περιοχή του Ασκού, αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, πραγματοποίησαν σήμα στάσης σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ο οδηγός του οποίου ανέπτυξε ταχύτητα προκειμένου να διαφύγει.

Το όχημα ακινητοποιήθηκε πλησίον του χωριού Νυμφόπετρα, όπου ο οδηγός επιχείρησε να διαφύγει πεζός, πλην όμως συνελήφθη, παρά τη σθεναρή αντίσταση που προέβαλε.

Στο εσωτερικό του αυτοκινήτου εντοπίσθηκαν έξι (6) λαθρομετανάστες οι οποίοι στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων για την παραμονή τους στην ελληνική επικράτεια.Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα..

Αλλά γιατί δεν τους πάει στη Χώρα του αφού τρέφει τόση μεγάλη αγάπη ο Παλαιστίνιος και τους φέρνει στη Χώρα που τον φιλοξενεί ;

Ιδού η απορία

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More