Καταγγελία Παναγούλη : Κλήθηκαν μέλη του Σύριζα από Δήμους των Αθηνών & Πειραιά

Σε μια απίστευτη καταγγελία αναφορικά με τη διαδήλωση στη Νέα Σμύρνη που οδήγησε σε άγρια επεισόδια και είχε ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό αστυνομικού, προχώρησε ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στάθης Παναγούλης.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του ο κ. Παναγούλης ο ΣΥΡΙΖΑ απηύθυνε κάλεσμα σε όλους τους δήμους της Αττικής. Και πιο συγκεκριμένα ο ίδιος τονίζει ότι κλήθηκαν μέλη από τη Γλυφάδα, Άλιμο, Ελληνικό, Παλαιό Φάληρο, Ηλιούπολη, Καλλιθέα, Μοσχάτο και από δήμους του Πειραιά.

«Χθες στη Νέα Σμύρνη ήταν δεκάδες κουκουλοφόροι. Είναι υπεύθυνος ο ΣΥΡΙΖΑ γιατί έχει καθημερινά 2-3 χιλιάδες ανθρώπους που τους μετακινεί καθημερινά. Στο μεγαλύτερο μέρος ο ΣΥΡΙΖΑ υποκινεί τα επεισόδια. Γιατί δεν έχουν γίνει ποτέ επεισόδια όταν την κινητοποίηση την έχει κάνει το ΚΚΕ; Γιατί υπάρχει περιφρούρηση», πρόσθεσε ο ίδιος.

«Έτσι ξέρει ο Τσίπρας να κάνει αντιπολίτευση, με συγκεντρώσεις για τον Κουφοντίνα και σαν την σημερινή…. Γι΄αυτό φτάσαμε στην Αττική να έχουμε 1.500 κρούσματα όπως σήμερα. Πήρε το ρίσκο ο Τσίπρας για τη μεταδοτικότητα λόγω COVID19», καταλήγει ο κ Παναγούλης

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More