Καταπέλτης ο Όρμπαν κατά όσων θέλουν να σπείρουν μετανάστες για να…σωθεί ο πληθυσμός της Ευρώπης: Όχι στην δημογραφική αυτοκτονία!

Θεματοφύλακας των αξιών της Ευρώπης όπως την γνωρίσαμε παλιά και όχι όπως θέλει να την καταντήσει η Νέα Τάξη Πραγμάτων αποδεικνύεται για πολλοστή φορά ο Ούγγρος ηγέτης Βίκτορ Ορμπαν με τα μέτρα που λαμβάνει για την στήριξη των γηγενών και της οικογένειας εν γένει, την στιγμή που άλλες “πολιτισμένες” χώρες όπως η Γαλλία σκορπούν ασυλλόγιστα εκατομμύρια ευρώ για να στηρίξουν τους ανήλικους μετανάστες.

Ο Όρμπαν σε μια από τις τελευταίες ομιλίες του έκανε λόγο για την παρακμή της ιθαγενείας που όπως είπε είναι η «ασθένεια της Ευρώπης». Παράλληλα επιτέθηκε στην ιδέα ότι η “μετανάστευση αντικατάστασης” θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί για την επίλυση των δημογραφικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν πολλές δυτικές χώρες.

Ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας, Βίκτορ Ορμπάν, ανέφερε ότι η «ασθένεια της Ευρώπης» είναι η παρακμή του ιθαγενούς πληθυσμού της ηπείρου, καθώς προέτρεψε για περισσότερα κίνητρα για να ενθαρρύνει τους πολίτες να αποκτήσουν παιδιά.

Κατά τη διάρκεια μιας ομιλίας στην 3η Δημογραφική Σύνοδο Κορυφής της Βουδαπέστης, ο Ορμπάν προειδοποίησε ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετώπιζε η Ευρώπη ήταν η δημογραφική αυτοκτονία.

«Γιατί συμβαίνει αυτό; Είναι βέβαιο ότι δεν οφείλεται σε κάποια ασθένεια του χριστιανικού πολιτισμού. Τελικά, ο αριθμός των χριστιανών αυξάνεται σε όλο τον κόσμο. Αυτή είναι μια ασθένεια της Ευρώπης εν γένει”, είπε.

Ο πρωθυπουργός είπε ότι η λύση δεν ήταν να εισαγάγει τεράστιους αριθμούς μεταναστών, υποστηρίζοντας, «δεν πρέπει ποτέ να δεχτούμε την ανταλλαγή πληθυσμών».

Σύμφωνα με τον Orbán, το μέτρο θα πρέπει να είναι να διασφαλιστεί ότι οι οικογένειες θα επιβραβεύονται οικονομικά για την απόκτηση παιδιών, χωρίς να τιμωρούνται.

«Κερδίζουμε μόνο εάν μπορούμε να οικοδομήσουμε ένα σύστημα όπου εκείνοι που γεννούν παιδιά ζουν πολύ καλύτερα από ό, τι αν δεν είχαν ξεκινήσει μια οικογένεια», είπε.

Ο Orbán υπογράμμισε ότι η Δύση ήταν καταδικασμένη εάν δεν τερματιστεί το σημερινό μοντέλο ατομικής και δημογραφικής παρακμής.

«Χωρίς οικογένειες και παιδιά, η εθνική κοινότητα θα εξαφανιστεί», δήλωσε ο Ορμπάν, προσθέτοντας, «και αν εξαφανιστεί ένα έθνος, κάτι αναντικατάστατο θα εξαφανιστεί από τον κόσμο».

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, ως μέρος της προσπάθειας ενίσχυσης του πληθυσμού της χώρας, χωρίς να χρειάζεται να βασιστεί στη μαζική μετανάστευση, η Ουγγαρία θα δώσει 30.600 ευρώ σε παντρεμένα ζευγάρια που έχουν τρία ή περισσότερα παιδιά.

Ένα παντρεμένο ζευγάρι λαμβάνει το ποσό των € 30.600 ως δάνειο από την κυβέρνηση όταν παντρεύεται. Το δάνειο πρέπει να επιστραφεί έως ότου το ζευγάρι έχει τρία παιδιά. Σε αυτό το σημείο, το χρέος είναι εντελώς εξοφλημένο.

Η Γαλλία δαπανά κάθε χρόνο 2 δισ. Ευρώ για ανήλικους μετανάστες

Στον αντίποδα η Γαλλία. Τα πρόσφατα δημοσιευμένα στατιστικά στοιχεία της Συνέλευσης των Γαλλικών Διαμερισμάτων (ADF) αποκάλυψαν ότι οι Γάλλοι φορολογούμενοι πληρώνουν δύο δισεκατομμύρια ευρώ ετησίως για να φροντίζουν τους ανήλικους μετανάστες.

Σύμφωνα με έκθεση της Agence France-Press, περίπου 41.000 μετανάστες ηλικίας κάτω των 18 ετών ζουν σήμερα στη Γαλλία. Από τους 41.000 ανήλικους μετανάστες, το 95% είναι αγόρια που το καθένα κόστιζε το γαλλικό κράτος γύρω στα 50.000 ευρώ.

Οι περισσότεροι από αυτούς τους ανήλικους μετανάστες προέρχονται από την υποσαχάρια Αφρική. Οι μετανάστες από την υποσαχάρια Αφρική αποτελούν το 15-20% όλων των ανηλίκων στη Γαλλία που λαμβάνουν παροχές κοινωνικής πρόνοιας, σύμφωνα με το ADF που αναφέρει επίσης ότι από την κορυφή της μεταναστευτικής κρίσης το 2015 ο αριθμός των ανήλικων μεταναστών που ζουν στη Γαλλία και εξαρτώνται από την κοινωνική πρόνοια αυξήθηκε κατά 74% μεταξύ 2016 και 2017.

Από τον Ιανουάριο του 2019, τα τμήματα μπορούν να λάβουν τα βιομετρικά δεδομένα των νεοαφιχθέντων μεταναστών μέσω δικαστικής εντολής. Τα δακτυλικά αποτυπώματα μπορούν να ληφθούν για τον προσδιορισμό της ηλικίας, ενώ μπορούν να εκτελεστούν άλλες δοκιμές για να διαπιστωθεί η ηλικία των μεταναστών.

Περίπου το 50% όλων των μεταναστών που ισχυρίζονται ότι είναι μετανάστες και ελέγχονται για την ηλικία τους αποδεικνύονται ενήλικες, αποκάλυψε η έκθεση του ADF.

Σύμφωνα με το γαλλικό γραφείο για την προστασία των προσφύγων και των μη ιθαγενών, η Γαλλία, το 2018, είδε περισσότερες αιτήσεις ασύλου σε σχέση με το παρελθόν έτος, με συνολικά 123.625 μετανάστες που προσπαθούν να ζητήσουν άσυλο

1 Comment
  1. Αλέξης Τσίπρας says

    Οι λαθρομετανάστες είναι μικρόβια και σκουπίδια.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More