«Κεραυνοί» Μητροπολίτη Λαρίσης για την μη έλευση του Αγίου Φωτός: «Απρέπεια» – Αξιωματούχοι περίμεναν στην 110 Π.Μ.!

Τελικά η “οργάνωση” στα κυβερνητικά κλιμάκια πρέπει να μην έχει προηγούμενο ή εκτός και αν σκοπός ήταν απλά να ευτελιστεί ακόμα περισσότερο η διαδικασία έλευσης του Αγίου Φωτός.

Έτσι μετά την υποδοχή χωρίς τιμές (λες και θα κολλούσε κορωνοϊό στο χαλί) “ξέχασαν” να μοιράσουν όπως γίνεται το Άγιο Φως στην Λάρισα!

Η πρωτοφανής κίνηση αυτή είχε την έντονη αντίδραση του Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου, κ.Ιερωνύμου καθώς φέτος η Λάρισα αποφασίστηκε να παρακαμφθεί από τις πόλεις που τελικώς έλαβαν το Άγιο Φως. «Τους συγχωρούμε, αλλά δεν θα επιτρέψουμε να ξανασυμβεί», είπε.

Αν και προ ημερών είχε γίνει γνωστό πως το Αναστάσιμο Φως θα μεταφερθεί με ειδική πτήση από τον Πανάγιο Τάφο στα Ιεροσόλυμα στην Αθήνα και στη συνέχεια με άλλες πτήσεις θα διανεμηθεί σε δέκα πόλεις της Ελλάδας, μεταξύ αυτών και η Λάρισα, κάτι τέτοιο δε συνέβη.

Μάλιστα, η βεβαιότητα για την έλευσή του ήταν τέτοια μέχρι πριν από λίγο, που αρκετοί τοπικοί αξιωματούχοι βρέθηκαν στο αεροδρόμιο της 110 Πτέρυγας Μάχης για να το υποδεχθούν. Επί ματαίω όμως…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
Νωρίτερα ήδη είχε δοθεί η “κατεύθυνση” για τα νέα ήθη όταν όπως είχε ανακοινωθεί, η υποδοχή του Αγίου Φωτός δεν έγινε με τιμές αρχηγού κράτους, δεν χρησιμοποιήθηκαν τα γνωστά κόκκινα χαλιά, γιατί ως γνωστόν ο κορωνοϊός έχει προτίμηση στα χαλιά και δη στα κόκκινα, ούτε και υπήρχαν μεικτά αγήματα και μπάντες, γιατί επισης είναι γνωστό ότι ο κορωνοϊός μεταδίδεται δια της… μουσικής για αυτό άλλωστε το λόγο έχουν κόψει και τη μουσική από την εστίαση.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More