Κινέζος γιατρός για κορωνοϊό: «Πρόκειται για AIDS που μεταδίδεται σαν το SARS – Δημιούργησαν ένα βιολογικό όπλο»

Πολύ άσχημα τα νέα για τον κορωνοϊό. Όπως αναφέρει ένα βίντεο στο οποίο μιλά Κινέζος γιατρός με το όνομα Dr. Meng πρόκειται για ένα AIDS το οποίο μεταδίδεται εύκολα όπως ο SARS.

Δεν έχει σχέση μόνο με πνευμονία, ούτε φυσικά με γρίπη. Το γονιδίωμα του COVID-19 έχει στελέχη τόσο από το AIDS όσο και από το SARS.

Έτσι εξηγείται το γεγονός ότι ο κορωνοϊός κτυπά το ανοσοποιητικό σύστημα του ασθενή, όπως το AIDS.

Όπως αναφέρεται οι ασθενείς που έχουν αναρρώσει έχουν προβλήματα με το ανοσοποιητικό τους σύστημα, για το υπόλοιπο της ζωής τους το οποίο φέρεται «τραυματισμένο».

Ακόμη χειρότερα, όπως αναφέρεται ασθενείς οι οποίοι έχουν αναρρώσει, εξακολουθούν να είναι μολυσματικοί, σε τρίτους.

Έτσι ασθενείς οι οποίοι έχουν φύγει από το νοσοκομείο εξακολουθούν να μεταδίδουν τον «ιό».

«Ιός» σε εισαγωγικά γιατί η φύση δεν μπορεί να δημιουργήσει ένα τέτοιο ιό, τόσο «έξυπνο» με χαρακτηριστικά βραδυφλεγούς βόμβας.

Όπως συμπληρώνει ο ίδιος, να μην περιμένουμε εμβόλιο για τον κορωνοϊό σύντομα. Για το AIDS ψάχνουν για δεκαετίες κα ακόμη δεν έχουν βρει τίποτα.

Φυσικά δεν μπορούμε αυτή τη στιγμή να επιβεβαιώσουμε την αυθεντικότητα των λεγομένων του, ούτε εάν αυτός που μιλά είναι πράγματι γιατρός ή όχι.

Το κανάλι στο οποίο έχει ανέβει το βίντεο ανήκει στον Guo Wengui ένα κινέζο πολυεκατομμυριούχο και αυτοεξόριστο στις ΗΠΑ, έχει και αυτό τη σημασία του.

Ο Guo Wengui με τον πρώην σύμβουλο του D.Trump, Steve Bannon

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More