Κλιμάκωση στον Έβρο: Ανταλλαγές πυροβολισμών μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων στρατιωτών μέσα στη νύχτα (βίντεο)

Ιδιαίτερα έντονη ήταν η χθεσινή νύχτα στον Έβρο καθώς οι Τούρκοι προσπάθησαν να πραγματοποιήσουν νέες προωθήσεις παράνομων μεταναστών στο ελληνικό έδαφος.

Οι ελληνικές δυνάμεις του Στρατού και της Αστυνομίας ήταν για άλλη μία φορά εκεί και απέκρουσαν τους εισβολείς με προειδοποιητικές βολές και μη θανατηφόρες σφαίρες.

Όμως τότε οι καταδρομείς της μονάδας JOH της τουρκικής Στρατοχωροφυλακής, που έφτασαν χθες στα σύνορα, έριξαν κι εκείνες προειδοποιητικούς πυροβολισμούς προς την ελληνική πλευρά δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο πως η Τουρκία συνεχίζει να κλιμακώνει επικίνδυνα την κατάσταση στα σύνορα.

Ουσιαστικά οι Τούρκοι με αυτόν τον τρόπο προσπαθούν (ανεπιτυχώς) να εκφοβίσουν τους Έλληνες στρατιώτες και αστυνομικούς οι οποίοι όμως απαντούν και δεν υποχωρούν.

Οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις είναι αποφασισμένες να αντιδράσουν σε κάθε πρόκληση και απειλή των Τούρκων, καθώς και να προστατέψουν την χώρα από την εισβολή δεκάδων χιλιάδων παράνομων μεταναστών.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More