«Κόλαση» στην Παγανή: Επιχείρηση απεγκλωβισμού των 4 διμοιριών ΜΑΤ από νέες δυνάμεις που έφτασαν στο στρατόπεδο

Κόλαση επικρατεί αυτή την στιγμή στην περιοχή της Παγανής, καθώς έφτασαν πριν από λίγη ώρα 6 διμοιρίες των ΜΑΤ προκειμένου να απομακρύνουν το πλήθος που έχει συγκεντρωθεί έξω από το στρατόπεδο και να απεγκλωβίσουν τις 4 διμοιρίες που βρίσκονται μέσα.

Υπάρχει εκτεταμένη ρίψη χημικών ενώ μέσα στο στρατόπεδο βρίσκονται εδώ και 2 ώρες και ο Περιφερειάρχης Κώστας Μουτζούρης και ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχης Βέρρος, προσπαθώντας να ηρεμήσουν το εξαγριωμένο πλήθος που απαιτεί να φύγουν σήμερα για Πειραιά οι διμοιρίες των ΜΑΤ.

Κάτι που έχει ανακοινωθεί και από την κυβέρνηση η οποία κάνει λόγο για μερική αποχώρηση των δυνάμεων της αστυνομίας προκειμένου να ηρεμήσει η κατάσταση.

Την ίδια ώρα, φωτογραφίες από το λιμάνι της Καβάλας, που δείχνουν κλούβες των ΜΑΤ να ετοιμάζονται να μπουν στο πλοίο προκειμένου να έρθουν στο νησί προκάλεσαν αναστάτωση και νέα σενάρια, αλλά τελικά ήταν κλούβες που είχαν μεταφερθεί εκεί για να ταξιδέψουν προς Μυτιλήνη, αλλά μετά τις τελευταίες εξελίξεις, αποχώρησαν και δεν μπήκαν καν στο πλοίο.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More