Κορωνοϊός: Η Λευκορωσία ξεκίνησε το πρωτάθλημά της με κόσμο στα γήπεδα!

Με τον πρόεδρό της να συμβουλεύει: «Κάντε σάουνα, πιείτε βότκα, εργαστείτε σκληρά και ο οργανισμός σας θα σκοτώσει τον κορωνοϊό», η Λευκορωσία παίζει κανονικά μπάλα με οπαδούς στην εξέδρα
Είναι απίστευτο, μα είναι αληθινό. Την Πέμπτη η Λευκορωσία ξεκίνησε την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματός της, όπως ήταν προγραμματισμένο.

Δεν πτοείται με όσα συμβαίνουν με την πανδημία του κορονοϊού, όπου υπάρχει και εκεί επιβεβαιωμένο κρούσμα και όχι θα διεξάγει κανονικότατα τα παιχνίδια, αλλά θα επιτρέπετε να υπάρχουν και οπαδοί στις εξέδρες.

Και για όσους απορούν πώς γίνεται και η κυβέρνηση έλαβε αυτή την απόφαση, άκρως ενδεικτική είναι η τοποθέτηση-συμβουλή του προέδρου της χώρας, Αλεξάντερ Λουκασένκο για το πώς θα νικήσουν οι συμπατριώτες του τον Covid-19: «Κάντε μία σάουνα, πιείτε βότκα, εργαστείτε σκληρά και ο οργανισμός σας θα σκοτώσει τον ιό».

Η Λευκορωσία είναι μία από τις οκτώ χώρες παγκοσμίως όπου ακόμα επιτρέπεται το ποδόσφαιρο και φυσικά η μοναδική στην Ευρώπη.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More