Κορωνοϊός – Ραχήλ Μακρή σε Νίκη Κεραμέως: «Να πας μόνη σου το Πάσχα να κάνεις μάθημα»

Επίθεση εναντίον της Νίκης Κεραμέως εξαπέλυσε μέσω ανάρτησής της στο Facebook η Ραχήλ Μακρή, η οποία κατηγορεί την υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων για την απόφασή της να κλείσει τα σχολεία «στα καλά του καθουμένου», παρά την εξάπλωση του κορωνοϊού. Μάλιστα, αφού πρώτα τονίζει πως η εξέλιξη αυτή ήταν πολύ βολική «για κάποιους», προτρέπει «να πας μόνη σου το Πάσχα να κάνεις μάθημα».

Διαβάστε την ανάρτησή της:

«Η υπάλληλος του Ροκφέλερ έκλεισε τα σχολεία νύχτα με τους γονείς να μην έχουν που να τα αφήσουν για να πάνε με τα μέσα μαζικής μεταφοράς σε χώρους με κόσμο για να τα μεταφέρει το Πάσχα μάλλον.

Πολύ βολικό φυσικά για κάποιους. Αυτή που δεν Ξέρει πως είναι ένα ελληνικό δημόσιο σχολείο και δεν ήθελε να πάει σε ελληνικό πανεπιστήμιο.

Άκου λοιπόν να πας μόνη σου το Πάσχα να κάνεις μάθημα. Εξάλλου δεν μαθαίνουν και κάτι πλην των σκουπιδιών για κλιματικές απάτες για θρησκευτικά ουδέτερα κράτη δηλαδή ισλαμικά κράτη και επιθέσεις σε χριστιανούς και αυτά που ψήφισες στην βουλή σχετικά με νομοσχέδια που οδηγούν σχολεία στην χώρα να ντύνουν σε σχολικές γιορτές τα αγόρια με φούστες για αποφασίσουν στα 15 τι φύλο θα γίνουν σύμφωνα με τα προχωρημένα νομοσχέδια σας».

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More