Κως: Παράνομοι μετανάστες ξυλοκόπησαν και έστειλαν στο νοσοκομείο αστυνομικούς!

Αναστάτωση… “μετά ξυλοδαρμού” σε Έλληνες αστυνομικούς απο αλλοδαπούς επικράτησε γύρω στις 6 το απόγευμα του Σαββάτου στο ΚΕΠΑ του Πυλίου στην Κω, όπου υπάρχει υπερπληθυσμός παράνομων μεταναστών.

Η κατάσταση ήταν για αρκετή ώρα τεταμένη, με τους 150 παράνομους μετανάστες (οι περισσότεροι από το Καμερούν και την Σομαλία), εξαγριωμένους για τις συνθήκες διαβίωσής τους, να επιτίθενται εναντίον των αστυνομικών που έχουν την ευθύνη φύλαξής τους, ενώ έκαναν και κατάληψη του οδοστρώματος έξω από τις εγκαταστάσεις, γιατί φυσικά στην Ελλάδα όλα επιτρέπονται αρκεί να είσαι αλλοδαπός.

Αστυνομικές δυνάμεις, με δύο οχήματα της ΟΠΚΕ, έφτασαν στο σημείο, αλλά εμποδίστηκαν από τους εξαγριωμένους μετανάστες, όπως είναι φυσικό, καθώς πριν έρθουν στην Ελλάδα είχαν υποστεί σχετική ενημέρωση να μην λαμβάνουν υπόψη τους τις Αρχές.

Σύμφωνα με το kosnews.24.gr, οι παράνομοι μετανάστες, εκ των οποίων οι περισσότεροι βρίσκονταν υπό την επήρεια αλκοόλ, πέταξαν πέτρες στα οχήματα, τα οποία υπέστησαν υλικές ζημιές.

Οι άνδρες της Αστυνομίας επενέβησαν με χρήση χημικών για την… «εξομάλυνση» της κατάστασης, ενώ πέντε άτομα από το Καμερούν «συνελήφθησαν», αλλά φυσικά στη συνέχεια θα αφεθούν ελεύθερα με την αυστηρή σύσταση να μην εγκαταλείψουν τη χώρα, γιατί αυτό θα είναι… παράνομο!

Από τη συμπλοκή μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο μετανάστες για τις πρώτες βοήθειες, καθώς και αστυνομικοί.

Σαν όλα τα παραπάνω να μην ήταν αρκετά, δύο από τους αλλοδαπούς που μεταφέρθηκαν στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο, οι οποίοι ευτυχώς είναι καλά στην υγεία τους, δημιούργησαν επεισόδιο και στο νοσηλευτικό ίδρυμα, όπου και παρενέβη η αστυνομία, οδηγώντας τους στο αστυνομικό τμήμα!

Και αυτοί, όπως και οι προηγούμενοι θα αφεθούν στη συνέχεια ελεύθεροι, χωρίς ουδείς εκ των αλλοδαπών να απελαθεί, ή επαναπροωθηθεί, καθώς η λέξη απέλαση τείνει να απαγορευθεί.

1 Comment
  1. ΕΛΕΝΗ says

    ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΙ ΦΟΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ?

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More