Κούρδοι «αντάρτες» σκότωσαν αστυνομικούς & πυρπόλησαν αυτοκίνητα στην Πόλη

Σύμφωνα με προκήρυξή τους, η ομάδα διείσδυσε στην περιοχή ενός οικοδομικού συγκροτήματος με διαμερίσματα που μένουν αστυνομικοί, στο προάστιο Κιουτζούκτζεκμετζέ και πυρπόλησαν τουλάχιστον πέντε οχήματα.
Ξεκίνησε και επίσημα το αντάρτικο των Κούρδων εντός της Τουρκίας, καθώς οι “Μονάδες Εκδίκησης” συνεχίζουν να αναλαμβάνουν την ευθύνη για επιθέσεις σε τουρκικό έδαφος.

Κούρδοι αντάρτες σκότωσαν Τούρκους αστυνομικούς και πυρπόλησαν αυτοκίνητα στην Κωνσταντινούπολη, ενώ πριν από λίγες μέρες είχαν αναλάβει την ευθύνη για την επίθεση σε στρατιωτικό εργοστάσιο στην Κωνσταντινούπολη, προειδοποιώντας πως θα “κάψουμε τα πάντα”.

Συγκεκριμένα, κουρδική οργάνωση με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανέφερε ότι: Οι αντάρτες των “Μονάδων εκδίκησης” των Σύρων Κούρδων, αναλαμβάνουν την ευθύνη της πλήρους καταστροφής εργοστασίων που κατασκευάζουν στρατιωτικά οχήματα και ρούχα για τον τουρκικό στρατό κατοχής, στην περιοχή Başakşehir στην πόλη της Κωνσταντινούπολης.

Τώρα, Κούρδοι αντάρτες πόλης πυρπόλησαν αυτοκίνητα Τούρκων αστυνομικών στην Κωνσταντινούπολη το βράδυ της Παρασκευής. Σύμφωνα με το κουρδικό πρακτορείο ειδήσεων ANF, οι ίδιοι χαρακτηρίζουν την πράξη τους «αντάρτικο πόλης».

Η «Μονάδα Εκδίκησης Μάρτυρα Χεμγίν Ροτζ» ανέλαβε την ευθύνη για μια εμπρηστική επίθεση αντάρτικου πόλης με στόχο την τουρκική Αστυνομία στην Κωνσταντινούπολη.

Σύμφωνα με προκήρυξή τους, η ομάδα διείσδυσε στην περιοχή ενός οικοδομικού συγκροτήματος με διαμερίσματα που μένουν αστυνομικοί, στο προάστιο Κιουτζούκτζεκμετζέ (Küçükçekmece) και πυρπόλησαν τουλάχιστον πέντε οχήματα αστυνομικών.

Στην ίδια προκήρυξη, η ομάδα προειδοποιεί ότι θα ακολουθήσουν και άλλες επιθέσεις ενάντια στην «κατοχική Αστυνομία», που τα χέρια της είναι βουτηγμένα «στο αίμα των Κούρδων».

«Θα πάρουμε εκδίκηση παντού από τους δολοφόνους του κουρδικού λαού», τονίζει η ομάδα.

Την περασμένη εβδομάδα η ομάδα αντάρτικου πόλης «Μονάδα Εκδίκησης Μάρτυρα Σορχουίν Ρομπόσκι» ανέλαβε την ευθύνη για φονική επίθεση σε αστυνομικούς στην επαρχία της Οσμανίγιε. Τρεις αστυνομικοί σκοτώθηκαν και δύο τραυματίστηκαν στο σαμποτάζ αυτό.

Είχε προηγηθεί βομβιστική επίθεση, με αυτοσχέδιο βομβιστικό μηχανισμό, σε δύο πράκτορες της τουρκικής Υπηρεσίας Πληροφοριών MIT στην Κωνσταντινούπολη από τη «Μονάδα Εκδίκησης Μάρτυρα Σόρο». Οι δύο πράκτορες τραυματίστηκαν.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More